Katter til adopsjon

Ønsker du å gi noen av våre katter et nytt hjem? Ta gjerne kontakt med oss og fortell oss litt om deg/din familie!

Telefon: 405 50 967 (man-fre kl. 17-19) eller E-post: db.nordtrondelag@gmail.com


VÅRE VOKSNE KATTER

Adopsjonsgebyr for voksne katter er 1000 kr. (Alle voksne katter har fått helsesjekk, er kastrert, vaksinert*, fått ormekur og ID-merket med chip og øretatovering («ID») i venstre øre.)

*Noen av kattene og kattungene har kun fått første dose av vaksinen. Da krever vi at ny eier revaksinerer mellom 3-4 uker etter første vaksine. Dette spesifiseres i kontrakten.


SOFIE 
Født 19.04.2018

Sofie er en leken og nysgjerrig frøken med en kjempekul bart. Hun er litt forsiktig av seg, men tar gjerne i mot kos når hun har blitt trygg på deg. Sofie føler seg også mye tryggere når hun får bo sammen med andre trygge katter. Sofie bor i fosterhjem sammen med deres egen hannkatt.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Sofie er ved levering kastrert, ID-merket med chip og øretatovering, vaksinert* og ormekurbehandlet. Adopsjonsgebyr er 1000,-


MADIKKEN 
Født 01.01.2018

Madikken er en utrolig god og kjærlig katt. Hun liker å være i nærheten av fostermor, og er spesielt fornøyd når hun kan ligge ved siden av fostermor i sofaen og få kos. Madikken er også veldig leken av seg, og raser ofte rundt på gulvet med katteleker som hun også liker å prate med. Når fostermor legger seg om kvelden, så kommer hun en tur opp i sengen for å male og kna godt på dyna før hun trekker seg tilbake til stua.

Madikken vil etter vår erfaring passe best hos en enkelt voksen og hvor det er veldig rolig. Når hun føler seg trygg på både ny plass og eier, så er hun fantastisk godt selskap.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Madikken er ved levering kastrert, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 1000,-


MIMS
Født 01.02.2019

Kommer for adopsjon


VÅRE KATTUNGER

Adopsjonsgebyr for kattunger er 800 kr. (Alle kattunger har fått helsesjekk, er vaksinert*, fått ormekur og ID-merket med chip og øretatovering («ID») i venstre øre.)

*Noen av kattene og kattungene har kun fått første dose av vaksinen. Da krever vi at ny eier revaksinerer mellom 3-4 uker etter første vaksine. Dette spesifiseres i kontrakten.


TESLA
Født 21.05.2019

Tesla er både snill og kosete. Hun kan ikke få nok kos når hun først er igang. Hun elsker å fange fluer som har kommet seg inn i leiligheten til fostermor, og er veldig sosial!

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Tesla er ved levering ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Ny eier forplikter seg til å kastrere kattungen når den er mellom 6-8 måneder. Adopsjonsgebyr er 800,-


RULLE
Født 21.05.2019

Rulle er en kosegutt som elsker å klatre i gardinene og å sortere i plantejorden. Han elsker å bli klødd under haka, da strekker han den høyt i sky. Han liker også å ligge på føttene i senga om natta.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Rulle er ved levering ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Ny eier forplikter seg til å kastrere kattungen når den er mellom 6-8 måneder. Adopsjonsgebyr er 800,-


CAPARO
Født 25.06.2019

Caparo er en herlig og kosete liten pus. Han har stor tillit til folk, og er lite redd av seg. Han kommer løpende for å møte deg når han hører du kommer hjem, og kan gjerne fotfølge deg rundt huset. Han liker å ligge inntil eller oppå seg i senga, eller ligge sammen med deg på sofaen. Han liker veldig godt kos, og koser ofte tilbake. Han er også veldig leken, og blir kilde til mye latter ved sprellene sine. Caparo har lang, rød og hvit pels, og en liten rosa nese. Han er en snill og god pus som ønsker seg en snill og kjælen familie. Han går overens med andre katter.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Caparo er ved levering ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Ny eier forplikter seg til å kastrere kattungen når den er mellom 6-8 måneder. Adopsjonsgebyr er 800,-


ATTILA
Født 01.07.2019 

Kommer for adopsjon