Katter til adopsjon

Ønsker du å gi noen av våre katter et nytt hjem? Ta gjerne kontakt med oss og fortell oss litt om deg/din familie!

Telefon: 405 50 967 (man-fre kl. 17-19) eller E-post: db.nordtrondelag@gmail.com


VÅRE VOKSNE KATTER

Adopsjonsgebyr for voksne katter er 1000 kr. (Alle voksne katter har fått helsesjekk, er kastrert, vaksinert*, fått ormekur og ID-merket med chip og øretatovering («ID») i venstre øre.)

*Noen av kattene og kattungene har kun fått første dose av vaksinen. Da krever vi at ny eier revaksinerer mellom 3-4 uker etter første vaksine. Dette spesifiseres i kontrakten.


SOFIE 
Født 19.04.2018

Sofie er en leken og nysgjerrig frøken med en kjempekul bart. Hun er litt forsiktig av seg, men tar gjerne i mot kos når hun har blitt trygg på deg. Sofie føler seg også mye tryggere når hun får bo sammen med andre trygge katter. Sofie bor i fosterhjem sammen med deres egen hannkatt.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Sofie er ved levering kastrert, ID-merket med chip og øretatovering, vaksinert* og ormekurbehandlet. Adopsjonsgebyr er 1000,-


MIMS
Født 01.02.2019

Mims er en veldig søt frøken. Hun elsker oppmerksomhet frem til hun vil gjøre noe på eget intiativ. Hun er nygjerrig og smart. Hun kan finne på å åpne dører og lure seg under dyna om natten for å sove. Hun går overens med fosterhjemmets egen katt, men lar den ikke komme for nære.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Mims er ved levering kastrert, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 1000,-


ADA
Født 31.05.2018

Ada er en herlig kosepus. Hun kommer når fostermor har lagt seg for å kreve masse kos. Hun prater veldig mye, og er en frøken som vet hva hun vil. Hun skal ha kos på sine premisser.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Ada er ved levering kastrert, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 1000,-


SUNDANCE KID
Født 18.09.2014

Kommer for adopsjon


TOMASO
Født 11.10.2017

Kommer for adopsjon


VÅRE KATTUNGER

Adopsjonsgebyr for kattunger er 800 kr. (Alle kattunger har fått helsesjekk, er vaksinert*, fått ormekur og ID-merket med chip og øretatovering («ID») i venstre øre.)

*Noen av kattene og kattungene har kun fått første dose av vaksinen. Da krever vi at ny eier revaksinerer mellom 3-4 uker etter første vaksine. Dette spesifiseres i kontrakten.


TRAVIATA
Født 01.07.2019

Kommer for adopsjon


MATHEO
Født 23.05.2019

Kommer for adopsjon