Katter til adopsjon

Ta kontakt på e-post og fortell litt om deg/din familie om du ønsker å gi noen av våre katter et nytt hjem. Vår e-postadresse er db.nordtrondelag@gmail.com.

Adopsjonsgebyr for katt:
– Voksne katter 1000 kr. (Alle voksne katter har fått helsesjekk, er kastrert, vaksinert*, fått ormekur og ID-merket med chip og øretatovering («ID») i venstre øre.)
– Kattunger 800 kr. (Alle kattunger har fått helsesjekk, er vaksinert*, fått ormekur og ID-merket med chip og øretatovering («ID») i venstre øre.)

*Noen av kattene og kattungene har kun fått første dose av vaksinen. Da krever vi at ny eier revaksinerer mellom 3-4 uker etter første vaksine. Dette spesifiseres i kontrakten.ormekurbehandlet. Adopsjonsgebyr er 1000,-

_____________________________________________________________

MUSKAT
Født: 29.05.2018

Muskat er en aktiv og meget leken katt. På morgenen varsler han at det er på tide med frokost ved å mjaue litt inne på kjøkkenet. Han setter stor pris på gode soveplasser, men den aller beste plassen å sove er for tiden på badet. Han er en veldig snakkesalig katt med mye personlighet, småprater både med seg selv, de andre dyrene i huset og menneskene rundt seg. Han er en herlig pus, men han er ingen fangkatt. Det er best å kose seg på sofaen uten å bli klappet på og dullet med.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Muskat er ved levering kastrert, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 1000,-
____________________________________________________________

ROMERO 
Født 01.06.2017

Romero er en forsiktig, men utrolig snill og god gutt. Han kan koses med hvis han selv føler han er på en trygg plass, og da maler han og ruller seg rundt. Da er til og med magekos ok! Ellers liker han seg gjerne litt på avstand. Han er en pratsom fyr, og han lyder navnet sitt. Kommer løpende ned trappa når fostermor roper han ned til mat. Veldig glad i fosterhjemmets to katter.

Romero var utrolig redd mennesker da han først kom inn til oss, og trenger fremdeles tilvenning. Vi ønsker en rolig familie uten små barn som er tålmodig med han, og som har forståelse for at han noen ganger kan trekke seg litt unna og at han ikke er en typisk «sofapus». Vi ønsker også at det nye hjemmet har en eller flere snille og trygge katter som kan støtte han.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Romero er ved levering kastrert, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 1000,-

____________________________________________________________

NIKKO
Født 07.02.2015

Nikko er en flott sort og hvit herremann! Veldig rolig pus som gjerne gnir seg mot beina dine og som elsker å bli klødd rundt ørene og i nakken. Trives godt i fotenden av sengen om natten og liker å være i nærheten av sin eier. Han kan være litt skvetten når det kommer til høye, plutselige lyder.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Nikko er ved levering kastrert, ID-merket med chip og øretatovering, vaksinert* og ormekurbehandlet. Adopsjonsgebyr er 1000,-____________________________________________________________

BIRK 
Født 01.04.2015

Birk er en morsom og kosete katt. Han er veldig kontaktsøkende, ligger gjerne på fanget og elsker å blir klødd. Han hopper frivillig opp i fanget og krøller seg sammen i en ball for å sove. Når du kommer inn i rommet kommer han ofte for å hilse på. Pelsstell må medregnes. Birk må være det eneste dyret i sitt nye hjem da han blir veldig frustrert av å bo i samme hus som andre dyr. Egner seg ikke i hjem med små barn.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Birk er ved levering kastrert, ID-merket med chip og øretatovering, vaksinert* og ormekurbehandlet. Adopsjonsgebyr er 1000,-____________________________________________________________

SOFIE
Født: 19.04.2018

Sofie er en leken og nysgjerrig frøken med en kjempekul bart. Hun er litt forsiktig av seg, men tar gjerne i mot kos når hun har blitt trygg på deg. Sofie føler seg også mye tryggere når hun får bo sammen med andre trygge katter. Sofie bor i fosterhjem sammen med Azumi og fosterhjemmets egen hannkatt.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Sofie er ved levering kastrert, ID-merket med chip og øretatovering, vaksinert* og ormekurbehandlet. Adopsjonsgebyr er 1000,-

____________________________________________________________

SFINX
Født 29.05.2018

Sfinx er en veldig sjarmerende korthåret, hvit pus, med svart/grå markeringer. Han er en forsiktig og rolig gutt, og tar ting i sitt eget tempo. Han er en skikkelig kosepus og trives godt i sofaen eller i godstolen ved siden av. Han er i fosterhjem med en 5-åring og deres katt. De trives veldig godt sammen hele gjengen. Han kan trekke seg unna om han synes det er for mye støy

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter og gjerne en eller flere katter fra før. Sfinx er ved levering kastrert, ID-merket med chip og øretatovering, vaksinert* og ormekurbehandlet. Adopsjonsgebyr er 1000,-

____________________________________________________________

MIPHA
Født: 20.05.2017

Mipha er en stor koseklump. Hun kommer raskt bort til deg for å få kos, gnir seg inntil hånden din og ruller seg rundt på bakken. Hun er veldig sosial og nysgjerrig. Hun har en litt spesiell pelsfarge, da hun er sort ytterst på alle hårstrå og sølvfarget innerst. Mipha er ikke så veldig glad i andre katter, men hun aksepterer hund.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Mipha er ved levering kastrert, ID-merket med chip og øretatovering, vaksinert* og ormekurbehandlet. Adopsjonsgebyr er 1000,

____________________________________________________________

JOMPA
Født 06.04.18

Jompa er ei herlig pusejente som elsker lek og kos. Hun kommer gjerne og legger seg i fanget eller ved siden av deg i sofaen mens hun maler høyt og småprater litt.

Hun kommer gjerne og legger seg i senga med deg også. Hun er også ei bestemt frøken som sier ifra hvis det er noe hun ikke vil. Hun kan være litt forsiktig i begynnelsen til hun blir kjent med deg. Hun går fint sammen med andre katter.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Jompa er ved levering kastrert, ID-merket med chip og øretatovering, vaksinert* og ormekurbehandlet.

____________________________________________________________

ANNIKA
Født 29.04.19

Annika er største jente i kullet, men til tross for det er hun ikke den som er mest frampå når nye ting skal utforskes. Mens de andre søsknene herjer som verst kan Annika trekke seg litt tilbake. Hun kan beskrives som en avslappet katt med energi, som elsker å leke og jakte på baller og leker med fjær.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Annika er ved levering ID-merket med chip og øretatovering, vaksinert* og ormekurbehandlet.

____________________________________________________________

LINA
Født 29.04.19

Lina er den som er desidert mest kosete blant søskene. Hun har samtidig mye kattunge-energi som må ut. Lina elsker å leke, samtidig som hun helst skal ha all oppmerksomhet rettet mot seg selv – som seg hør og bør.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Lina er ved levering ID-merket med chip og øretatovering, vaksinert* og ormekurbehandlet.

____________________________________________________________

PIMS
Født 29.04.19

Pims er en tricolor hunnkatt som er tøff og frampå. Hun har ikke så mye tid til å kose, men elsker å leke og er veldig nysgjerrig. Hun er den blant søsknene som er først ute til å utforske nye ting og leker, og har masse energi!

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Pims er ved levering ID-merket med chip og øretatovering, vaksinert* og ormekurbehandlet.

____________________________________________________________

LARS MONSEN
Født 01.05.17

Lars Monsen er en veldig kosete og snill herremann. Han er veldig lett å bli glad i, og er så takknemlig ovenfor oppmerksomhet fra folk. Han liker å slappe av inne sammen med deg, men er også veldig glad i å få utforske den store verden utenfor husets fire vegger. Han er nok en ekte naturmann, slik navnet tilsier, så et fint og trygt uteområde vil han sette stor pris på. Han går fint sammen med andre katter og barn.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Lars Monsen er ved levering kastrert, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 1000,-

____________________________________________________________

MIE
Født 04.05.2018

Mie er en skikkelig koseklump, som liker å ligge på fanget og bli koset med. Hun er en ganske aktiv og nysgjerrig katt som er både høyt og lavt, og hun liker å være i nærheten av menneskene sine. Hun liker også veldig godt å leke med leker, og hun går godt over ens med andre katter.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Mie er ved levering kastrert, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 1000,-

____________________________________________________________

Bildet kan inneholde: kattABEL – kommer for adopsjon
Født: 10.05.2019

 

 

 

 

 

____________________________________________________________