Dyredetektivene

Dyrebeskyttelsen Norge lanserer Dyredetektivene

Dyrebeskyttelsen Norge mener at barn i Norge er fremtidens håp for dyr i nød, og lanserer nå Dyredetektivene, en egen klubb for barnemedlemmer i Dyrebeskyttelsen Norge.

Dyrebeskyttelsen Norge har gjennom sin over 150 år gamle historie satt fokus på en rekke

Maskot Sherlock Fox på oppdrag.

dyrevernsproblemer. Med satsningen ”Dyredetektivene” har Dyrebeskyttelsen Norge som målsetning å engasjere barn til å være dyrenes stemme og bidra til en forandring for dyr.

– Barn har potensial til å virkelig forandre dyrenes fremtid og status i samfunnet. Dyrebeskyttelsen Norge håper gjennom sin satsning at mange barn og unge vil engasjere seg, sier kampanjeansvarlig i Dyrebeskyttelsen Norge, Linda Rognli.

– Dette er en stor satsning for Dyrebeskyttelsen Norge, men ikke minst en viktig satsning. For å kunne forandre fremtiden og livet for dyr i Norge må den yngre generasjonen engasjeres og få næring til sin naturlige interesse for dyr, sier styreleder i Dyrebeskyttelsen Norge, Anne Westen.

Alle dyredetektiver i Dyrebeskyttelsen Norge får vår ”Håndbok for dyredetektiver», maskoten Sherlock Fox og bladet Dyrenes Verden fire ganger i året.

 Les mer om dyredetektivene her: www.dyredetektivene.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.