Hamster til adopsjon

Ønsker du å gi noen av våre hamstere et nytt hjem? Ta gjerne kontakt med oss på e-post og fortell litt om deg/din familie. Vår e-postadresse er vakt@dnnt.no.

Adopsjonsgebyr for hamster –  300 kr.


PLOPP 
Født 06.09.2018

Plopp er nyskjerrig og litt sjenert, men absolutt ikke vanskelig å lokke frem. Han er vant med hender, men kan være litt svetten. Blir til tross for dette fort varm i trøya. Favorittmaten er havregryn og melormer. Plopp bor alene.

Det kreves at ny eier har satt seg inn i artens behov. Vi anbefaler å lese Mattilsynets veileder om hold av hamster. Hamsteret trenger et bur med god plass og gode aktivitetsmuligheter. Det er også viktig at hamsteret får et fôr som inneholder protein. Hamsteren er nattaktiv og dette må respekteres. Adopsjonsgebyr er 300,-


POFFEN 
Født 06.09.2018

Poffen er en artig liten kar, med masse energi! Han kan være litt sjenert første dagene, men dette går over når han skjønner hvor godbitene kommer fra. Han er vant med hender og liker å få komme ut av buret og utforske. Han liker å klatre og er en modig krabat. Setter pris på godbiter som frø, melormer eller havregryn. Poffen bor alene.

Det kreves at ny eier har satt seg inn i artens behov. Vi anbefaler å lese Mattilsynets veileder om hold av hamster. Hamsteret trenger et bur med god plass og gode aktivitetsmuligheter. Det er også viktig at hamsteret får et fôr som inneholder protein. Hamsteren er nattaktiv og dette må respekteres. Adopsjonsgebyr er 300,-