Katter til adopsjon

Ønsker du å gi noen av våre katter et nytt hjem? Ta gjerne kontakt med oss og fortell oss litt om deg/din familie!

Telefon: 405 50 967 (man-fre kl. 17-19) eller e-post: vakt@dnnt.no


VÅRE VOKSNE KATTER

Adopsjonsgebyr for voksne katter er 1000 kr. (Alle voksne katter har fått helsesjekk, er kastrert, vaksinert*, fått ormekur og ID-merket med chip og øretatovering («ID») i venstre øre.)

*Noen av kattene og kattungene har kun fått første dose av grunnvaksinen. Da krever vi at ny eier revaksinerer mellom 3-4 uker etter første vaksine. Dette spesifiseres i kontrakten.


ARIA
Født 01.12.2015

Aria er en pratsom frøken som er rolig og kos. Hun liker ikke andre katter innendørs men har kattevenner ute. Aria må derfor få være alenebarn. Hun kom i retur til oss da endringer i bosituasjonen gjorde at hun ikke fant seg til rette.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Aria er ved levering kastrert, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 1000,-


ADA
Født 31.05.2018

Ada beskrives av fosterhjemmet sitt som ei leken frøken med masse kjærlighet å gi. Hun blir gjerne med deg i senga om kvelden. Ada bør få komme til et hjem hvor hun kan være den eneste katten.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Ada er ved levering kastrert, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 1000,-


TOMASO
Født 11.10.2017

Tomaso har overrasket oss med å være veldig leken og kos på kort tid etter at han kom inn. Han har gått ute lenge så vi er ikke tvil om at han tidligere har hatt en eier.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Tomaso er ved levering kastrert, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 1000,-


MJAUSI
Født 18.08.2016

Mjausi er en rolig frøken, som trives godt i fosterhjemmet sitt. Hun er veldig trygg og elsker kos. Hun snakker med deg når du kommer hjem, og sier i fra hvis det er noe hun vil fortelle.

Mjausi blir veldig stresset av å være sammen med andre katter. Hun behøver derfor et nytt hjem uten andre katter, samt få katter i nærområdet utendørs.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Mjausi er ved levering kastrert, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 1000,-


MATHEO
Født 23.05.2019

Matheo er en veldig kosen og snill gutt som gjerne vil til et hjem hvor det er en katt fra før. Han elsker å leke, spesielt med leker som lager lyd, men tar ofte pauser hvor han heller mottar kos. Hvis han ikke ligger oppå deg, ligger han i armkroken med hodet inni kroken på nakken din.

Matheo er litt forsiktig og trenger derfor litt tid før han stoler på folk. Men når han først stoler på deg, er han helt herlig. Han går godt overens med andre katter og vil også gjerne kose med dem når de blir kjent.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Matheo er ved levering kastrert, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 1000,-


VÅRE KATTUNGER

Adopsjonsgebyr for kattunger er 800 kr. (Alle kattunger har fått helsesjekk, er vaksinert*, fått ormekur og ID-merket med chip og øretatovering («ID») i venstre øre.)

*Noen av kattene og kattungene har kun fått første dose av vaksinen. Da krever vi at ny eier revaksinerer mellom 3-4 uker etter første vaksine. Dette spesifiseres i kontrakten.


TRAVIATA
Født 01.07.2019

Traviata er klar for nytt hjem. Hun ble funnet på et industriområde på Steinkjer med to søsken. Vi ønsker at hun skal få et hjem hvor det er en snill voksen katt fra før. Hun er en forsiktig men bestemt frøken. Når hun kommer for kos henter hun hånden din med labben sin om du slutter å klø før hun har tenkt det.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Traviata er ved levering, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 800,-


PUSELINE
Født 15.07.2019

Veldig kos frøken som er i fosterhjem med flere andre katter, men er litt skeptisk til de ennå.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Puseline er ved levering, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 800,-