Katter til adopsjon

Ønsker du å gi noen av våre katter et nytt hjem? Ta gjerne kontakt med oss og fortell oss litt om deg/din familie!

Telefon: + 47 405 50 967 (Mandag-Fredag kl. 17:00-19:00) eller E-post: vakt@dnnt.no


VÅRE VOKSNE KATTER

Adopsjonsgebyr for voksne katter er 1000 kr. (Alle voksne katter har fått helsesjekk, er kastrert, vaksinert*, fått ormekur og ID-merket med chip og øretatovering («ID») i venstre øre.)

*Noen av kattene har kun fått første dose av grunnvaksinen. Da krever vi at ny eier revaksinerer mellom 3-4 uker etter første vaksine. Dette spesifiseres i kontrakten.


EMMET ❤️
Født 09.07.2016

Emmet er en laidback, rolig type.

Ingen direkte fangkatt, men allikevel sosial og verdens beste til å smyge seg rundt beina dine og male.

Han har også masse koselyder som han regelmessig lager. Selvsikker, men smart nok til å tenke seg om og vurdere situasjonen før han engasjerer seg. Han har funnet ut at hunden i fosterhjemmet ikke bryr seg om han, så da bryr ikke han seg om hunden heller, og de kan fint ligge i sofaen begge to.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Emmet er ved levering kastrert, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 1000,-


MJAUSI ❤️
Født 18.08.2016

Mjausi er en rolig frøken, som trives godt i fosterhjemmet sitt. Hun er veldig trygg og elsker kos. Hun snakker med deg når du kommer hjem, og sier i fra hvis det er noe hun vil fortelle.

Mjausi blir veldig stresset av å være sammen med andre katter. Hun behøver derfor et nytt hjem uten andre katter, samt få katter i nærområdet utendørs.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Mjausi er ved levering kastrert, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 1000,-


STELLA  ❤️
Født 21.01.2018

Kommer snart for adopsjon

Stella er en forsiktig og nysgjerrig mammapus. Hun kom inn sammen med ungene Twitter, Snæpp og Rally. Hun er vant med hund og er nå i midlertidig hjem med en annen katt. Vi ønsker oss trygge uteområder for Stella. Hun er er klar for avreise om ca 2 uker. 

Stella er id-merket med chip og tatovering, ormkurbehndlet, vaksinert og kastrert. Ta kontakt med oss på vakt@dnnt.no om du vil tilby Stella et hjem eller har spørsmål.


EVA ❤️
Født 01.07.2015

En mer bedagelig katt har fosterhjemmet aldri opplevd tidligere. 

Eva fant fort fram til senga, og der foretrekker hun å være såfremt hun ikke har høyst nødvendige ærender.

Den siste tiden har hun visst begynt å kjede seg, for hun oppsøker fosterforeldrene innimellom og kan finne på å være med på å leke.

Eva er også en svært trofast fotvarmer på natta. 

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Eva er kastrert, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 1000,-


VÅRE KATTUNGER

Adopsjonsgebyr for kattunger er 800 kr. (Alle kattunger har fått helsesjekk, er vaksinert*, fått ormekur og ID-merket med chip og øretatovering («ID») i venstre øre.)

*Noen av kattungene har kun fått første dose av vaksinen. Da krever vi at ny eier revaksinerer mellom 3-4 uker etter første vaksine. Dette spesifiseres i kontrakten.


POX ❤️
Født 23.07.2019

Pox er veldig leken men en forsiktig gutt. Han maler når han blir strøket på og iblant når vi leker med han. Han går også godt overens med de andre kattene i fosterhjemmet.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Pox er ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 800,-


NIKITA ❤️
Født 12.10.2019

Er foreløpig veldig forsiktig og vil ha behov for et rolig hjem.


TWITTER ❤️
Født 01.09.2019

Twitter kom inn sammen med mamma Stella og søstrene Snæpp og Rally. Hun er vant med hund og er nå i midlertidig hjem med Rally en annen katt og en hund. Vi ønsker oss trygge uteområder for Twitter.

Twitter er id-merket med chip og tatovering, ormkurbehndlet og vaksinert. Ta kontakt med oss på vakt@dnnt.no om du vil tilby Twitter et hjem eller har spørsmål om henne.


SNÆPP ❤️
Født 01.09.2019

Kommer snart for adopsjon

Snæpp kom inn sammen med mamma Stella og søstrene Twitter og Rally. Hun er vant med hund og er nå i midlertidig hjem med Rabalder for å hjelpe henne å bli litt tryggere. Vi ønsker oss trygge uteområder for Snæpp. 

Snæpp er id-merket med chip og tatovering, ormkurbehndlet og vaksinert. Ta kontakt med oss på vakt@dnnt.no om du vil tilby Snæpp et hjem eller har spørsmål om henne.


RALLY ❤️
Født 01.09.2019

Rally kom inn sammen med mamma Stella og søstrene Twitter og Snæpp. Hun er vant med hund og er nå i midlertidig hjem med Twitter og en annen katt og en hund. Vi ønsker oss trygge uteområder for Rally.

Rally er id-merket med chip og tatovering, ormkurbehndlet og vaksinert. Ta kontakt med oss på vakt@dnnt.no om du vil tilby Rally et hjem eller har spørsmål om henne.