Katter til adopsjon

Ønsker du å gi noen av våre katter et nytt hjem? Ta gjerne kontakt med oss og fortell oss litt om deg/din familie!

Telefon: + 47 405 50 967 (onsdager kl. 17:00-19:00) eller E-post: vakt@dnnt.no


VÅRE VOKSNE KATTER

Adopsjonsgebyr for voksne katter er 1000 kr. (Alle voksne katter har fått helsesjekk, er kastrert, vaksinert*, fått ormekur og ID-merket med chip og øretatovering («ID») i venstre øre.)

*Noen av kattene har kun fått første dose av grunnvaksinen. Da krever vi at ny eier revaksinerer mellom 3-4 uker etter første vaksine. Dette spesifiseres i kontrakten.


EVA ❤️
Født 01.07.2015

En mer bedagelig katt har fosterhjemmet aldri opplevd tidligere. 

Eva fant fort fram til senga, og der foretrekker hun å være såfremt hun ikke har høyst nødvendige ærender.

Den siste tiden har hun visst begynt å kjede seg, for hun oppsøker fosterforeldrene innimellom og kan finne på å være med på å leke.

Eva er også en svært trofast fotvarmer på natta. 

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Eva er kastrert, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 1000,-


MISS ❤️
Født 29.06.17

Miss kom inn til oss sommeren 2017, bare noen uker gammel. Hun ble funnet i Austnesbakkan i Vukku helt alene.

Hun fikk reservesøsken og en mor hos oss. Hun ble adoptert og har hatt det supert, men det er nå påvist allergi i familien så vi må finne et nytt hjem til henne.

Hun er vant med barn i alderen 5 – 11 år og trives godt med de. Hun er en rolig og kosete katt som tar livet med ro.

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Miss er kastrert, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 1000,-


LARS MONSEN ❤️


Født: 01.05.2017

Vi leter etter den perfekte familien til kosekatten Lars Monsen. Han elsker å kose seg på sofaen og å bli dullet med, og han er en veldig sosial katt som blir glad i alle han møter. Han tar små turer ute sammen med fosterfamilien sin, men det aller beste er å få være inne å kose seg. Lars Monsen trives best som den eneste katten i husstanden, og vil ikke bli adoptert bort til et hjem med flere katter.

Lars Monsen har allergi og er helt avhengig av de spesialtilpassede allergimedisinene sine. Han er allergisk mot husstøvmidd, lagermidd, høy-/kornmidd, melmidd og gjærsopp. Noe som innebærer at han får voldsom kløe i alle type miljøer (verst innendørs) om han ikke får medisin resten av livet. Med medisinen stopper all kløe og gjør at han har det veldig fint.

Vi er derfor på utkikk etter en dedikert person eller familie som ønsker å adoptere Lars Monsen. Og som kan sørge for at han får de medisinene han har behov for resten av livet. Medisinene til Lars Monsen koster ca 3000-4000 kr per halvår, og spesialbestilles gjennom dyresykehus/dyreklinikk (per i dag bestilles medisinene av AniCura Dyresykehus Stjørdal fra Dr. Badakky).

Vi ønsker et hjem som har trygge utemuligheter. Lars Monsen er ved levering kastrert, ormekurbehandlet, vaksinert* og ID-merket med chip og øretatovering i venstre øre. Adopsjonsgebyr er 1000,-

Kunne du tenkt deg å adoptere Lars Monsen? Send en e-post til vakt@dnnt.no, og fortell litt om deg selv/din familie.


GESANDER ❤️

Født: 19.02.2019

Kommer for adopsjon


ROMANO ❤️ 

Født: 15.07.2019

Kommer for adopsjon


VÅRE KATTUNGER

Adopsjonsgebyr for kattunger er 800 kr. (Alle kattunger har fått helsesjekk, er vaksinert*, fått ormekur og ID-merket med chip og øretatovering («ID») i venstre øre.)

*Noen av kattungene har kun fått første dose av vaksinen. Da krever vi at ny eier revaksinerer mellom 3-4 uker etter første vaksine. Dette spesifiseres i kontrakten.


Vi har ingen kattunger som er klar for adopsjon.