Artikkel i Steinkjer Avisa

De siste årene har søstrene Brit Arna og Anne Margrete Susegg engasjert seg i Dyrebeskyttelsen.Før de startet ante de ikke at det var så mange katter som trengte hjelp – ei heller at det var så mange som vil hjelpe forsvarsløse, uskyldige katter og dyr.

Trine Binde Bratberg

Fredag 20.12.2013, 09:53

– Søsteren min, Anne Margrete, har bestandig vært glad i katter. Vi vokste nemlig opp med katter hjemme på gården. Men hun har ikke hatt katt i voksen alder, og det har i hvert fall ikke jeg. Ikke før de siste årene. Jeg var egentlig redd katter, men så så jeg at kattene trenger oss. Ikke minst så jeg at det er mange som vil hjelpe dyr – når vi får organisert oss, sier Brit Arna Susegg, som er leder i Dyrebeskyttelsen Norge–Nord-Trøndelag.

 

Les resten av artikkelen i Steinkjer Avisa her

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.