Theme License is not active! Please Activate it now to get started or if you don't have one - Buy it now.
Dyresteller

Dyresteller

På hjelpesenteret bor mange av dyrene, i hovedsak katter, mens vi prøver å finne eier eller et nytt hjem til de. Hjelpsenteret og beboerne der behøver daglig stell, som består av å vaske gulv, tørke støv, vaske tepper, kattesenger og reisebur, rense kattetoaletter og selvfølgelig å sørge for at dyrene har tilgang på friskt vann og mat. Noen ganger kan brakkestellet innebære enkel medisinering dersom noen av dyrene trenger det. Selvsagt blir det også anledning til mye kattekos med de som bor på hjelpesenteret.

Å være dyresteller er en hyggelig og viktig jobb som fort kan ta et par timer. Det er en spennende jobb, der man får møte mange forskjellige katter og andre dyr. Stellerne har en egen facebookside for administrasjon av stellervaktene. Der kan man bytte vakter seg imellom dersom man ser man blir hindret en dag. Ditt bidrag er at du bruker din tid til å stelle med dyrene.

Det er minst to dyrestellere innom hver dag, som fordeler jobben seg imellom. Hyppigheten på vaktene kan variere noe ettersom hva du har mulighet til.