Theme License is not active! Please Activate it now to get started or if you don't have one - Buy it now.
Dyretaxi

Dyretaxi


Som dyretaxi hos oss har du ett kjøreoppdrag hver tredje uke. Oppgavene i et kjøreoppdrag kan være å bringe dyr fra hjelpesenteret til fosterhjem eller omvendt, eller bringe medisin, mat eller kattesand fra brakka til et fosterhjem. Et kjøreoppdrag består vanligvis av 2-4 slike oppgaver, og gjennomføres ofte på ettermiddag eller kveld. Man får oppdraget sitt tilsendt på e-post dagen før det skal utføres.

Sjåførene har en egen side facebookside for administrasjon av oppdragene. Der kan man bytte vakter seg imellom dersom man ser man blir hindret fra å få gjort oppdraget sitt. Man må kunne disponere egen bil til denne jobben. Det er en spennende jobb, der man får møte mange forskjellige katter og andre dyr. Ditt bidrag er at du bruker din tid og står for kostnadene med å transportere dyr og utstyr.

Vi trenger også noen som kan tilgjengelig i andre byer f.eks Namsos, Levanger og Stjørdal. De fleste kjøringene vil være med base fra Steinkjer, men av og til trenger vi sjåfører som har tilhold andre steder. Det er ikke ofte med slike oppdrag men vi vil sette pris på å ha noen som kan kontaktes ved behov.