Feriehilsen fra Cippolini

Vi har fått feriehilsen fra Cippolini! Hun kom inn til oss i juni 2013 sammen med mor og 3 søsken. Mor hadde ungene sine i en banankasse i en bod i en bakgård på Levanger. Vi har vært så heldige å få oppdateringer fra Cippolini helt siden hun ble adoptert når hun var 12 uker. Cippolini må være i bånd (løpeline) hjemme siden hun bor veldig nært hovedvei.

Godt med ferie på Abelvær!

Her er en redigert utgave av hilsenen:
«C har virkelig vært til stor glede! Å adoptere henne er det lureste jeg har gjort. Hun er kjempekosete og veldig hengiven. Alle kjenner C. Hun sponser is til elevene ved gode prøveresultat. Men, da går vi hjem til meg og spiser isen, så C får luftet seg og hilse på elevene. Jeg spøker med at hun har vært med på så mye KRLE-retting at hun snart kan Luthers lille KATTEkisme. Selv om hun er ei katt er hun ikke KATTolikk. Da jeg hadde avgangsklasse i vår fikk hun katteleker og masse kattegodt (og jeg fikk et epletre).🙂😺

C koser seg på Abelvær i ferien. Må være på badet om natta. Hvis matmor ligger for lenge, ruller C papiret av dorullen for å vekke matmor. C har nabokatt, Pelle, som kommer innom hver dag. Fortsatt god ferie til dere i DNNT!»

Cippolinis aktivitet for å vekke mor!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *