Theme License is not active! Please Activate it now to get started or if you don't have one - Buy it now.
Flere kattunger søker nye hjem!

Flere kattunger søker nye hjem!

#allefortjenerethjem eller?

T-ungene våre ble funnet på Tranamarka Avfallsmottak i Steinkjer kommune. De ble funnet under noe glava i en pappeske. Heldigvis stoppet føreren av pressa opp da han så glavaen. Under den lå fem nyfødte kattunger. Kattemor var i nærheten men vi greide ikke å fange henne. Vi vil fortsette det arbeidet til vi får tak i henne. Den ene kattungen greide seg dessverre ikke, men de fire andre har det fint. De er leveringsklare siste uka i august.

S-ungene kommer fra Snåsa med mamma Sera. De er leveringsklare om tre uker. Vi har hele 38 kattunger som er ledige for adopsjon. Noen er allerede klar for å flytte til nye hjem og flere blir det fortløpende.

Kan du tenke deg å bli deres nye verden? Fyll ut vårt skjema for adopsjon så tar vi kontakt med deg. https://dnnt.no/adopsjon/

Alle kattunger er helsesjekket, fått nødvendige ormekurer, vaksine, id-merket med chip og øretatovering. Adopsjonsgebyret er 1500,- kroner. Du forplikter deg til å kastrere kattungen når den blir gammel nok og sende oss en bekreftelse. Kattungen skal ikke ut før den er kastrert.

Leveringklar 26.08.2022
Levernigsklar 10.08,2022
Leveringklar 10.08.2022