Heldige oss!

Fredag 29.12.17 fikk vi den gledelige nyheten at Aria var funnet på Inderøy. Etter 15 dager på vift ble hun funnet 4 km fra stedet hun kom bort fra oss. Grunnen til at de visste at hun var savnet var at en bekjent hadde sett våre savnet-plakater som vi hadde hengt opp i nærområdet. Aria ble bringt til oss og finnerlønn på 1000,- kr er overført.

Vi anbefaler alle som savner en katt og til dere som finner en å gjøre det samme!

Vi hengte opp ca 50 plakater i områder og la de i postkasser. Vi snakket med naboer og var tilstede flere ganger for å se etter henne og spurte da de vi traff etter veien. Vi la ut etterlysningen i lokale grupper og bad de vi traff om å dele hvis de hadde egne grupper for nabolaget.
Vi la igjen kontaktinfo til de vi traff og bad de sende sms om de skulle gjøre observasjoner som kunne være henne. Vi hengte opp plakater på butikker, bensinstasjoner og barnehage og gartneri. Vi dro tilbake og hengte opp nye hvor de ble fjernet. Vi kontaktet inderoyningen.no for hjelp om å annonsere.

Mye arbeid? Det er verdt hver eneste minutt å vite at vår nyopererte Aria idag er frisk og fin og trygt forvart i fosterhjemmet sitt.

Trenger du hjelp til å lete etter katter din eller finne en eier så er oppskriften som over! Send gjerne en epost på db.nordtrondelag@gmail.com om du har spørsmål.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.