I dag er vi 160 år!

På denne datoen er det nøyaktig 160 år siden Dyrebeskyttelsen Norge ble stiftet, og startet sitt arbeid med å verne om dyrenes velferd.

Siden begynnelsen har organisasjonen blant annet klart å bedre arbeidshestens velferd, fått på plass påbud om bedøving av husdyr før slakt, bidratt til Norges første dyrevernlov i 1935, og påvirket politikerne til å legge ned pelsdyrnæringen.

I dag jobber organisasjonen med opprettelse av dyrepoliti, å bekjempe tap av sau på beite, å sette en stopper for uetisk avl av familiedyr og innføring av obligatorisk ID-merking, for å nevne noe.

Dyrebeskyttelsen Norge er landets største og eneste landsdekkende dyrevernorganisasjon, som utøver praktisk hjelp til dyr i nød og de 27 lokalavdelingene våre, hjelper over 8000 hjemløse familiedyr i året.

Siden 1859 har vi arbeidet for at dyr skal bli behandlet med respekt og medfølelse. Dette gjør oss til en av verdens eldste dyrevelferdsorganisasjoner. #Respektforindividet.

Ønsker du å støtte vårt arbeid? Send «DNMEDLEM» til 2377 (50,-/mnd.) Send «Grasrotandelen 993151947» til 60000.Vipps et valgfritt beløp til #86326.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *