Isak ble påkjørt og forlatt

I dag fikk vi den triste beskjeden at lille Isak (Oskar) ble funnet påkjørt og drept utenfor familiens hus tidlig i dag morges. Far i huset fant han død like bortenfor hjemmet på Ronglan. Den som kjørte på Isak valgte å la være å stoppe. Tilfeldigheter gjorde at det ikke var barna i familien som fant han på tur til skolen. Det er like skuffende hver gang dette skjer. At man faktisk ikke stopper etter å ha kjørt på en katt. Det er brudd på dyrevelferdsloven. Vi oppfordrer alle til å politianmelde slike saker slik at det registreres. 

Lille Isak ble reddet ut sammen med mor og søsken fra Sutterø Industriområde på Stjørdal i august 2020. Hele åtte spinnville kattunger kom samtidig fra samme område. Etter sosialisering i to uker var det oppnådd nok tillit til at man kunne starte på medisinering med øyesalve. Etter en tid viste det seg alle hadde klamydia så da ble det 28 dager med antibiotika. Etter lang tid fikk Isak omsider flytte hjem til sin nye familie. Et lenge etterlengtet familiemedlem var han. Isak fant seg til rette med families barn og hunden. Han storkoste seg i sitt nye hjem. 
Isak er dypt savnet. Han hadde fortjent et langt og godt liv etter en svært vanskelig start på livet. RIP lille venn. 💔🌹