Jesperpus og Kasper kommer til Steinkjer!

Jesperpus og Kasper kommer til Steinkjer! Velkommen til en purrfekt kattekveld! Vi inviterer igjen til trivelig og lærerikt samvær med dyrevenner.

Dato: fredag 8. oktober
Tid: kl 18
Sted: G-bygget på Egge, Steinkjer. Nabobygget til Steinkjer Veterinærsenter
Inngang: Gratis

Katten er et populært og sjarmerende familiedyr. Med ca 750 000 katter i Norge er det katt i ganske mange hjem.Ikke alltid er det like lett å forstå hva familiepusen driver på med. Kanskje den er begynt å klore på møbler, markerer i huset, går på do utenfor dokassen sin, eller biter?

Atferdsutfordringer på katt er ikke uvanlig og er like frustrerende for katt og eiere. Hva pus ønsker å fortelle oss er det ikke like lett å finne ut av. Men aller viktigst, hva kan man gjøre for å unngå problematferden?

Bli bedre kjent med din pus, og velkommen til foredrag og koselig katteprat med Aina Stormo og Trine Ellingsen Olsen fra Katterådet.

Aktuelle temeaer vil være:
– Introduksjon av ny katt
– Sosialisering av redde katter og hvordan man kan forstå de bedre.
– Markering og uønsket urinering hos katt

Det blir tid for spørsmål og katteprat på slutten.

Hvem er vi:
Aina Stormo: Matmor til Jesperpus og Kasper.
Trine Ellingsen Olsen: utdannet atferdskonsulent for katt, hest og hund via SEVU på NMBU, men har satt full fokus på katt og katteatferd. Hun har i tillegg en bachelor i Biologi fra NMBU med studieretning økologi, zoologi og etologi.

Katterådet: https://www.katteradet.no/