VOKSNE KATTER
Voksne katter er helsesjekket, vaksinerte, kastrerte, id-merket med chip og øretatovering. De har også fått nødvendige ormekurer. Ny eier må revaksinere katten om den bare har fått grunnvaksine. Det gjøres 3-4 uker etter første vaksine. Voksne katter har et adopsjonsgebyr på 1200,- kroner

KATTUNGER – 1000kr
Kattunger er helsesjekket, vaksinerte, id-merket med chip og øretatovering. De har også fått nødvendige ormekurer. Ny eier må revaksinere kattungen om den bare har fått grunnvaksine. Det gjøres 3-4 uker etter første vaksine. Kattunger skal kastreres av ny eier før den blir ni måneder. Kastreringsbekreftelse fra veterinær skal sendes til oss. Kattunger har et adopsjonsgebyr på 1000,- kroner.

Vi krever trygge uteområder for alle våre katter.
Vi adopterer ikke innekatter.

Helge
Født 14.03.2018
Hannkatt

Helge er en svært kos og hengiven katt og går overens med fosterhjemmets katter og hund.

Pelsen til Helge var helt sammentovet så han måtte få en tidlig sommercut. Det vil ta noe tid før den er utvokst og han må holdes innendørs en periode utover de fire ukene som er standard etter adopsjon fra oss. Han er litt «bitete» av seg. Vi forsøker å finne ut av det.

Helge er kastrert, id-merket med øretatovering og chip samt behandlet mot innvollsorm. Vi krever trygge uteområder.

Jens Kvernmo
Født 04.02.2020
Hannkatt

Jens Kvernmo ble ingen match med katten i familien som adopterte han, så han søker nytt hjem og nye eventyr.

Jens Kvernmo på nye eventyr! Han er en snill og supersosial herremann, er veldig leken og glad i mat og godis. Han trenger å være den eneste katten i hjemmet. Blir du også sjarmert av Jens Kvernmo? Vi krever trygge uteområder.

Jens Kvernmo er kastrert, id-merket, øretatovert, vaksinert og ormekurbehandlet. Vi krever trygge uteområder.

Kalle
Født 11.05.2017
Hannkatt

Solan
Født 17.10.2020
Hannkatt

Gutta Krutt søker et nytt hjem sammen! Kalle og Solan (grå) har blitt så gode kompiser at vi nødig vil skille de. Solan kom inn i vinter og har sakte men sikkert utviklet seg til å bli en tryggere katt. Noen tilbakefall har det vært, men alt i alt har det gått riktig vei. Så kom Kalle! Etter det ble Solan en annen katt. Kalle står for opplæringen og har overbevist Solan om at det er helt greit å ligge i fanget på fostermor. Nå ønsker vi et hjem for disse to sammen. Det bør være 1-2 voksen som har tid og forståelse for den som er litt mer skvetten enn normalen. Begge ligger i fanget hos fostermor og er som vanlige katter, men det har tatt tid med Solan. Kalle er en tillitsfull katt som ser veldig lyst på livet 🙂 Kalle og Solan venter i spenning på om noen vil tilby dem en ny mulighet. De ønsker seg fine og trygge uteområder.

Om Kalle:
Supersosial og en skikkelig «klappekatt». Han ligger svært gjerne sammen med deg i sofaen.

Han er litt forsiktig de første dagene så du må la han finne ut at du er der bare for han. Han mistet sin eier og gikk ute i nesten et halvt år før han ble fanget inn. Dette bar han preg av de første ukene ved vårt hjelpesenter, men når han kom i fosterhjem blomstret han enormt. Vi er så glade på vegne av Kalle at han har endret seg så mye. Han har det så bra nå.

Om Solan: en forsiktig og litt engstelig, men utrolig snill gutt som har tatt hjertet til fostermor. Han vil alt godt, men kan bli veldig redd. Han trenger noen som har forståelse for slike gutter og lar de finne ut av ting i eget tempo. Han har blomstret utrolig etter Kalle kom så nå har vi bestemt oss for at de må få være sammen.

Begge er kastrerte, id-merket, øretatovert, vaksinert og ormekurbehandlet. Vi krever trygge uteområder til guttene.

Braveheart
Født 26.03.2018
Hannkatt

Denne gutten bærer sitt navn med verdighet. Han har hatt det utrolig tøft utendørs og har ikke mye tro på oss enda. Han har fått trukket alle fire hjørnetennene. Til tross for dette var han i storform og blomstret samme kvelden. Han må ha hatt det utrolig vondt!

Han er en forsiktig herremann og vil nok gjerne han en snill katt sammen med seg. Vi ønsker store, fine og trygge uteområder og et rolig hjem som har et stort hjerte for en sliten herremann. Braveheart er en en slik katt som ingen tok ansvar for utover det å gi mat. Det var helt tragisk hvordan han så ut når han kom inn til oss.

Braveheart er kastrert, id-merket, øretatovert, vaksinert og ormekurbehandlet. Vi krever trygge uteområder til Braveheart.

Nala
27.03.2015
Hunnkatt

Kommer for adopsjon

Nala er foreløpig på vårt hjelpesenter og gleder seg til å få mer plass å være på samt å få litt mer sosial omgang enn hva vi kan tilby henne akkurat nå.

Nala kom i retur da hun ikke fungerte med andre katten i hjemmet og det var for urolig. Hun vil fungere i et hjem uten små barn. Hun har vært sosial hos oss, men var forsiktig til å begynne med.

Nala er kastrert, id-merket, øretatovert, vaksinert og ormekurbehandlet. Vi krever trygge uteområder til Nala.

Sunniva
Født 06.06.2020
Hunnkatt

Mor til S-ene

Leveringsklar etter kattungene drar og hun er kastrert. Medio august.

En svært god om omsorgsfull mor for sine unger. Er bare en ungkatt som ble matet utendørs siden i fjor sommer uten at det ble tatt ansvar for henne. Hun er en veldig liten hunnkatt og kom inn full av klumper i pelses, egg av innvollsorm satt i peisen under halen og hun er svært tynn. Hun kom inn sammen med Bjørk og hennes unger.

Sunniva vil være kastrert, id-merket, øretatovert, vaksinert og ormekurbehandlet ved overlevering. Vi krever trygge uteområder til Sunniva.

Bjørk
Født 06.06.2020
Hunnkatt

Mor til B-ene

Leveringsklar etter kattungene drar og hun er kastrert. Medio august.

En svært god om omsorgsfull mor for sine unger. Er bare en ungkatt som ble matet utendørs siden i fjor sommer uten at det ble tatt ansvar for henne.

Hun er en veldig liten hunnkatt og kom inn full av klumper i pelses, egg av innvollsorm satt i peisen under halen og hun er svært tynn. Hun kom inn sammen med Sunniva og hennes unger.

Bjørk vil være kastrert, id-merket, øretatovert, vaksinert og ormekurbehandlet ved overlevering. Vi krever trygge uteområder til Bjørk.

Tellus ❤️ kommer for adopsjon.
Født 20.04.2020
Hannkatt

Bildet sier alt.

Tellus er kastrert, id-merket, øretatovert, vaksinert og ormekurbehandlet. Vi krever trygge uteområder til Tellus.

Ludde (Fenris) – kommer for adopsjon
Født 30.05.2020
Hannkatt

Ludde (Fenris) fant seg ikke tilrette i hjemmet sitt.

Han trenger et rolig hjem med 1-2 voksne som har god tid til han. Om du/dere har en snill katt fra før så vil han sette pris på det!   

Ludde er kastrert, id-merket, øretatovert, vaksinert og ormekurbehandlet. Vi krever trygge uteområder til Ludde.

Kattunger som kommer til adopsjon

Kattunger kan reserveres fortløpende.

Fredag (grå) og Fenrik (reservert)
Født 29.04.2021
Gutter

Antatt leveringsklar 22.07.2021

Frost
Født 29.04.2021
Hunnkatt

Antatt leveringsklar 22.07.202

B-ene er antatt leveringsklare 01.08.2021
Bård er reservert!

Bilder kommer

Sigurd – antatt leveringsklar 01.08.2021
Sverre – antatt leveringsklar 01.08.2021
Selda – antatt leveringsklar 01.08.2021
Sval – antatt leveringsklar 01.08.2021