VOKSNE KATTER
Voksne katter er helsesjekket, vaksinerte, kastrerte, id-merket med chip og øretatovering. De har også fått nødvendige ormekurer. Ny eier må revaksinere katten om den bare har fått grunnvaksine. Det gjøres 3-4 uker etter første vaksine. Voksne katter har et adopsjonsgebyr på 1200,- kroner

KATTUNGER – 1000kr
Kattunger er helsesjekket, vaksinerte, id-merket med chip og øretatovering. De har også fått nødvendige ormekurer. Ny eier må revaksinere kattungen om den bare har fått grunnvaksine. Det gjøres 3-4 uker etter første vaksine. Kattunger skal kastreres av ny eier før den blir ni måneder. Kastreringsbekreftelse fra veterinær skal sendes til oss. Kattunger har et adopsjonsgebyr på 1000,- kroner.

Vi krever trygge uteområder for alle våre katter.
Vi adopterer ikke innekatter.

Milli
01.06.2012
Hunnkatt

Lille snille Milli er en beskjeden og forsiktig frøken. Hun er var på nye lyder, men dette kommer seg så fort hun blir trygg i nye omgivelser.

Når Milli blir trygg er sofaen en favorittplass. Det er også her hun liker seg best i sitt fosterhjem, godt plantet ved siden av sin fostermor. Hun liker svært godt å få kos, da blir hun veldig glad. Hun er også flink til å gi signaler på hva hun vil ha, enten det er kos eller mat.

Milli trenger et rolig hjem med tålmodig eier. Vi ønsker trygge uteområder for Milli. Hun er kastrert, vaksinert, ormekurbehandlet, id-merket med chip og øretatovering.

Hera
01.06.2019
Voksen hunnkatt 
Klar for adopsjon

Hera er veldig snill, men litt vàr. Hun er veldig glad i å leke, spesielt med små baller, ballbane og hun trives godt sammen med andre katter. 

Helge
Født 14.03.2018
Hannkatt

Helge er en svært kos og hengiven katt og går overens med fosterhjemmets katter og hund.

Pelsen til Helge var helt sammentovet så han måtte få en tidlig sommercut. Det vil ta noe tid før den er utvokst og han må holdes innendørs en periode utover de fire ukene som er standard etter adopsjon fra oss. Han er litt «bitete» av seg. Vi forsøker å finne ut av det.

Helge er kastrert, id-merket med øretatovering og chip samt behandlet mot innvollsorm. Vi krever trygge uteområder.

Arnold
Født 04.10.2015
Hannkatt

Arnold ønsker seg et for-alltid-hjem!Arnold er en stor, snill kosebamse som liker å følge fostermor overalt i huset. Han er en rolig gutt, og bruker mesteparten av tiden på å sove inntil deg. Han er ikke glad i høye lyder, og trekker seg ofte unna når støvsugeren kommer fram. Han er lett å få fram igjen, og kan bestikkes med godsaker eller kos. Han er veldig pratsom og liker når man svarer han. Vi vet ikke hvordan han er med barn eller andre dyr.

Arnold er id-merket med chip og øretatovering. Han er kastrert, vaksinert og behandlet mot innvollsorm. Vi krever trygge uteområder for Arnold.

Ailo
Født 11.04.2019
Hannkatt


Kommer for adopsjon. Svært sosial. Vil passe i de fleste hjem.

Vi har ingen kattunger til adopsjon