VOKSNE KATTER
Voksne katter er helsesjekket, vaksinerte, kastrerte, id-merket med chip og øretatovering. De har også fått nødvendige ormekurer. Ny eier må revaksinere katten om den bare har fått grunnvaksine. Det gjøres 3-4 uker etter første vaksine. Voksne katter har et adopsjonsgebyr på 1200,- kroner

KATTUNGER – 1000kr
Kattunger er helsesjekket, vaksinerte, id-merket med chip og øretatovering. De har også fått nødvendige ormekurer. Ny eier må revaksinere kattungen om den bare har fått grunnvaksine. Det gjøres 3-4 uker etter første vaksine. Kattunger skal kastreres av ny eier før den blir ni måneder. Kastreringsbekreftelse fra veterinær skal sendes til oss. Kattunger har et adopsjonsgebyr på 1000,- kroner.

Vi krever trygge uteområder for alle våre katter.
Vi adopterer ikke innekatter.

Milli
01.06.2012
Hunnkatt

Lille snille Milli er en beskjeden og forsiktig frøken som holder seg en del i skjul. Hun blir fort skremt av uvante lyder og brå bevegelser, men har likevel gjort stor framgang hos oss.

Til å begynne med tilbragte hun veldig mye tid under sofaen. Nå har hun blitt litt tøffere og vil gjerne være sammen med fostermor i sofaen. Nå har hun blitt litt tøffere og vil gjerne være sammen med fostermor i sofaen. Hun er svært mottakelig for kos så lenge man ikke løfter på henne. Hun har også begynt å gi signaler på hva hun vil ha, enten det er kos eller mat. Det torde hun ikke før.

Milli trenger et rolig hjem med tålmodige eier som lar henne finne ut av ting i sitt eget tempo. Vi ønsker trygge uteområder for Milli. Hun er kastrert, vaksinert, ormekurbehandler, id-merket med chip og øretatovering.

Hera
01.06.2019
Voksen hunnkatt 
Klar for adopsjon

Hera er veldig snill, men litt vàr på mennesker enda. Hun er veldig glad i å leke, spesielt med små baller, ballbane og hun trives godt sammen med andre katter. 

Kjetil
Født 31.12.2016

Voksen hannkatt 
Klar for adopsjon

Kjetil er en forsiktig kar som trenger tid på å bli kjent med nye mennesker og omgivelser. Når Kjetil er trygg er han en kjernekar som er både snill og pratsom, og som svært gjerne vil ha kos. Han er også en matmons, så det blir viktig at den som ønsker å adoptere han tar ansvar for litt vektreduksjon. Vi krever at du har trygge uteområder. Vi vet ikke hvordan han er overfor andre katter/dyr og barn.

Kjetil er helsesjekket, kastrert, vaksinert, id-merket med chip og øretatovering og har fått ormekur.

Tigermor
Født 23.05.2017
Hunnkatt

Tigermor trenger et rolig hjem som har snill(e) katt(er) fra før. Hun må også ha trygge uteområder.

Hun har vært adoptert ut to ganger i 2020, men ikke funnet roen i sine nye hjem. Hun har imidlertid trivdes veldig godt i våre fosterhjem.

Pini
Født 13.02.2020
Hannkatt

Pini er veldig kontaktsøkende og liker å være der hvor det er folk. Dette tilsier at ny eier må være mye med Pini, spesielt i starten. Han er en kjælen kar som liker godt kos, men han sier ifra kontant når han ikke vil ha mer kos. Kos skjer derfor på hans premisser. Vi vet ikke hvordan han er overfor andre katter/dyr.

Tomine
19.02.2019
Hunnkatt

Supersøt, kos og sosial!