Lille kattepus, hvor har du vært?

I dag fikk du sovne stille inn. Dessverre gikk det slik. Vi hadde et lite håp, men du har nok alltid gått ute og ikke hatt kontakt med mennesker. Du var nok født eierløs og hjemløs. Vi tror det. Vi fanget deg i fella i fjor sommer også, men du kom deg ut da vi skulle ta deg til veterinæren. Du kom inn med fire små den gangen. Du hadde ingen tillit til oss. Livet hadde lært deg at mennesker var farlige. Du var svært aggressiv, utagerende og uforutsigbar. Det påvirket kattungene dine negativt. Du var sammen med ungene i noen dager og kom deg ut da vi skulle ta dere til veterinær. Vi kan forsikre deg om at alle fikk gode hjem. Det blir ikke flere kattunger etter de. De er alle id-merket, vaksinerte og kastrerte.

I går fikk vi beskjed om at en kattunge ble funnet på samme sted. Vi dro for å hente den. Så kom en sms om at det var to, og at mor med tre til var observert. Vi hadde et lite håp om at det var deg. Vi fikk inn alle ungene i går, fem stykker. De er bare tre uker gamle. Vi så ikke noe til deg, men koblet opp fellen da vi dro. I dag morges fikk vi beskjed om at du hadde gått i den. Vi tømte to poser med våtfor i fella i går. Du hadde tygd godt på emballasjen som lå ved siden av også. Vi hentet deg, men dessverre er du altfor redd og sint til at du kan få et bra liv. Vi hadde ønsket så mye bedre for deg. Vi måtte ta den tunge beslutningen om at du skal få slippe. Det er med svært tungt hjerte at vi gjør det. Vi kan forsikre deg om at ungene dine har det bra. De spiser og drikker godt. Vi skal gi de gode liv. De har hatt en god mor, som har gjort alt for de. Du hadde kanskje ikke nok melk lenger, for de må få tilgang til fast føde etter hvert. Da mjauer de og begynner å bevege seg. Det var slik de ble funnet. Mjauende i en avfallshall. Vi lover å ta godt vare på disse også.

Sov godt lille venn. Vi arbeider videre for at ingen familiedyr skal ha det slik. Vi håper at en gang i framtiden vil vi se tilbake på dette, og tenke med gru på hvordan dere ble behandlet. Det må jo bli bedre, slik kan dere i alle fall ikke fortsette å ha det.

Tusen takk til ansatte ved Innherred Renovasjon på Stjørdal for samarbeidet og at dere varsler oss. Takk for at dere bryr dere og for at dere passer fellene. Sammen gjør vi at noen få får en bedre skjebne. Vi skulle ønsker flere bedrifter gjorde som dere.

Kattungene Iris, Ingvald, Inga, Ingar og Ingunn vil trenge nye hjem etter hvert. Vi har i tillegg 25 andre kattunger som trenger nye hjem. Det er også 12 voksne katter som er leveringsklare.

Du finner alle våre dyr som søker hjem på denne linken:https://dnnt.no/katter-til-adopsjon/

Hvis du ønsker å gi et bidrag så kan du gjøre det her:

Vipps #86326
Kontonummer: 44841167411
Grasrotandel: send en sms med «Grasrotandelen 993151947» til 60000 for å gi din grasrotandel til dyrene våre.
Bli frivillig: https://dnnt.no/frivillig/
Fosterhjem: https://dnnt.no/fosterhjem/