Dyredetektivene!

Dyrebeskyttelsen Norge mener at barn i Norge er fremtidens håp for dyr i nød, og lanserer nå Dyredetektivene, en egen klubb for barnemedlemmer i Dyrebeskyttelsen Norge.

Dyrebeskyttelsen Norge har gjennom sin over 150 år gamle historie satt fokus på en rekke

dyrevernsproblemer. Med satsningen ”Dyredetektivene” har Dyrebeskyttelsen Norge som målsetning å engasjere barn til å være dyrenes stemme og bidra til en forandring for dyr.

– Barn har potensial til å virkelig forandre dyrenes fremtid og status i samfunnet. Dyrebeskyttelsen Norge håper gjennom sin satsning at mange barn og unge vil engasjere seg, sier kampanjeansvarlig i Dyrebeskyttelsen Norge, Linda Rognli.

– Dette er en stor satsning for Dyrebeskyttelsen Norge, men ikke minst en viktig satsning. For å kunne forandre fremtiden og livet for dyr i Norge må den yngre generasjonen engasjeres og få næring til sin naturlige interesse for dyr, sier styreleder i Dyrebeskyttelsen Norge, Anne Westen.

Alle dyredetektiver i Dyrebeskyttelsen Norge får vår ”Håndbok for dyredetektiver», maskoten Sherlock Fox og bladet Dyrenes Verden fire ganger i året.