DYRESTELLER

På hjelpesenteret bor mange av dyrene vi tar inn (i hovedsak katter) mens vi prøver å finne en eventuell eier eller et nytt hjem til dem. Hjelpesenteret og beboerne der behøver daglig stell og tilsyn.
Dette innebærer å vaske gulv, tørke støv, vaske tepper, vaske kattesenger og reisebur, rense kattetoaletter og selvfølgelig å sørge for at dyrene der har tilgang på friskt vann og mat.

Noen ganger kan dyrestellet også innebære enkel medisinering dersom noen av dyrene trenger det. Selvsagt blir det også anledning til mye kos og lek med dyrene.

Å være dyresteller er en hyggelig og viktig jobb som fort kan ta et par timer. Hvor lang tid det tar vil variere etter hvor mange dyr det er på hjelpesenteret til en hver tid. Det vil også variere etter behovene til dyrene som bor der, da ulike dyr betyr ulike behov. Det er minst to dyrestellere innom hver dag, som fordeler jobben seg imellom. Som regel har vi en om morgenen og en om kvelden. Hyppigheten på vaktene kan variere noe ettersom hva du har mulighet til og etter hva vi har behov for.

Vi trenger også ukesansvarlige som har et administrativt ansvar for dyrestellere for den enkelte uke. Denne har som oppgave å sette opp stellelister og å påse så alt blir gjort etter plan.

Kunne du tenkt deg å bli en av våre dyrestellere? Trykk på knappen nedenfor og fyll ut skjemaet for søknad om å bli frivillig.