FRIVILLIG

Vi har mange ulike arbeidsoppgaver i DNNT. Det er alt fra å hjelpe til med dyr, logistikkoppgaver for å hente og levere utstyr. Det er mange praktiske oppgaver som må løses fortløpende.

I tillegg er det en del administrative oppgaver. Det er altså mye forskjellig man kan bidra med. Det er ulikt fra oppgave til oppgave hvor stor arbeidsmengden er, men det er uansett ønskelig at du er innstilt på å bidra jevnt og trutt. Alle de forskjellige oppgavene våre frivillige gjør, har tilhørende Facebook-grupper hvor relevant info og timelister legges ut, samt at man kan bytte vakter seg imellom.

Vi har bruk for dyrestellere, dyretaxi, verter og fosterhjem som kan hjelpe oss. Nedenfor kan du se de ulike frivilligoppgave og lese mer om hver enkelt, ved å følge linken.

På hjelpesenteret bor mange av dyrene, i hovedsak katter, mens vi prøver å finne eier eller et nytt hjem. Hjelpesenteret og beboerne behøver daglig stell. Les mer om det å være dyresteller HER.

Vi har kontinuerlig behov for at noen kan hjelpe oss med å kjøre dyr fra hjelpesenteret til fosterhjem eller omvendt, eller kjøre diverse utstyr. Les mer om det å være dyretaxi HER.

Som vert på hjelpesenteret er du den som tar imot og veileder besøkende under åpen dag. Vertene er organisasjonens ansikt utad under åpen dag og lignende. Les mer om det å være vert HER.

Å være midlertidig hjem innebærer at du, i en begrenset periode, passer på en av dyrene vi tar inn til den er klar for adopsjon. Varigheten varierer. Les med om det å være fosterhjem HER.

Dersom en eller flere av disse frivilligoppgavene høres interessante ut, kan du sende inn et skjema for å søke om å bli frivillig og skrive hva du ønsker å bidra med. Følg linken nedenfor.