Tiger og Oliver ønsker god helg

Vi er ferdige med årets første uke.

Vi har hatt 35 henvendelser fra publikum, tatt inn Beethoven, Åge og Susie og adoptert ut Omega. Tussi og Tivoli fikk kattungepakke på mandag. Tiger og Turte fikk navlebrokkoperasjoner og kattungepakker på tirsdag. Willow ble sterilisert. Theodora, Oliver og Omega fikk kattungepakker. Follis var inne for tanntrekk på torsdag. Melkebart fikk hunnkattpakke og Åge fikk kattungepakke. Byørn fikk hannkattpakke på torsdag. Rainer fikk ørerens i dag og viser seg å må trekke en tann han også. Øregangene var i tillegg betente.

Samtidig med dette har vi hatt tre daglige vakter ved hjelpesenteret, forberedt informasjonsmøte med nye dyrestellere, vi forbereder årsmøte og avslutter siste tertial for regnskapsåret. Vi skriver på årsmelding og forbereder informasjonsmøte med nye fosterhjem.

Vi skal ha styremøte til uka. I morgen får Tivoli, Tussi, Theodora og Loke nye hjem. Kaninene Hiawatha og Sølvi kommer inn og skal i fosterhjem.

All denne aktiviteten krever en solid innsats fra frivillige. Den krever også at vi har veldig mange som støtter oss med sin grasrotandel, donerer og gir gaver. Vi er så utrolig glade for at vi har fått solgt nesten 300 kalendere! Takk til alle dere som støtter oss. Vi er helt avhengige av det for å få til å hjelpe dyrene! Takk skal dere ha !

Vi er svært spente på dette første året med eget hjelpesenter. Det innebærer at vi har fysisk plass, men det er veldig mye arbeid som må organiseres. Det er fortsatt ingen ansatt og vi får ingen tilskudd fra det offentlige.

Vi ønsker dere en flott helg sammen med dyrenes deres. I morgen er det lørdag og da bør de få noe ekstra godt

Støtt dyrene våre:
– Vipps 86326
– Kontonummer: 44841167411
– Grasrotandel: send en sms med «Grasrotandelen 993151947» til 60000 for å gi din grasrotandel til dyrene våre. 
– Adopsjon: https://dnnt.no/adopsjon/
– Bli frivillig: https://dnnt.no/frivillig/
– Fosterhjem: https://dnnt.no/fosterhjem/