Valget er ditt!

Phoebe

Oppdatering 21.08.17
Vi har fått informasjon om at kattemor har holdt til i Okkenhaugvegen 780 ved Breidabklikk/Okkenhaug skole. Hvis noen har informasjon om dette så ta kontakt slik at vi kan få tak i kattemor. Send melding eller bruk epost db.nordtrondelag@gmail.com

Valget er ditt!

Til deg som mistet disse 3 etter en grusvei på Okkenhaug på Levanger. De har det bra nå. Vi ordnet med veterinærtime så de behandles både for lus, mark og en alvorlig øyeinfeksjon. Vi skal nok få alle frisk. I tilfelle du lurte på hvordan det gikk med de.

Vet du hva som er det tristeste? Mor er sikkert drektig med et nytt kull og du kommer aldri til kastrere henne så hun slipper flere fødsler. Hun kommer til å føde inntil 2 ganger i året til hun ikke klarer flere fødsler. Det er ikke sikkert noen finner de kattungene. De kommer nok til å sulte ihjel fulle av mark og lus de også. Etter en grusvei et eller annet sted.

Eddie

Til dere som tar imot kattunger som er gratis, til dere som gir bort kattunger gratis og til dere som ikke kastrerer kattene deres: dette er resultatet! Tro hva du vil, men så lenge de er billigere enn en tom plastpose fra matbutikken vil dette ikke endre seg!

Støtt Dyrebeskyttelsen ved å tilby en eierløs og forlatt katt et hjem i stedet for å bygge opp under produksjonen av disse som slenges etter veiene og i søpla.

Det er kun egne handlinger som utgjør en forskjell, ikke om du synes synd på de. Dine handlinger gjenspeiler hva du egentlig synes. Det er fortsatt 60 000 der ute som ikke får et hjem i år heller. Det samme i fjor, og det vil sannsynligvis bli det samme neste år også.

Valget er ditt!

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *