Vi behøver sårt flere tre-feller for å hjelpe fler hjemløse dyr!

Vi behøver sårt flere tre-feller for å fange inn og hjelpe hjemløse dyr. Vi har fra før av to slike feller, men de begynner å dra på årene, og det er stor pågang for å gratis få låne slike feller av DNNT. Vi setter utrolig stor pris på alle som ønsker å hjelpe oss med dette ❤️

Målet er å samle inn penger slik at vi kan kjøpe 4 stk nye tre-feller. De koster 1590 kr stk, så vi behøver 6360 kr for å kjøpe de.

Ønsker du å bidra til at vi kan kjøpe 4 stk nye tre-feller, men ikke på Facebook? Da kan du også bidra ved å gi penger via VIPPPS #86326, eller betale inn til kontonummer 4484.11.67411. Husk å merke betalingen med teksten «til nye tre-feller».

Fellene benyttes av alle de frivillige i Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Trøndelag for å fange inn dyr som behøver hjelp, slik at man kan etterlyse eier, gi dyr veterinærhjelp og finne et nytt hjem til dyr som ikke har en eier. Fellene lånes også ut gratis til alle som henvender seg til oss. Spesielt nå på sommeren er det lange ventelister på å få låne slike feller.

https://nordnes-verksteder.no/…/sne…/kattefelle/kattefelle-2

Se innlegget vårt på Facebook-siden HER. Der er det også er mulig å donere 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.