Vi ønsker alle dyrevenner et godt nyttår!

Vi er så utrolig glade for støtten vi får av dere i arbeidet for dyrene! Det gjelder hilsener på Vipps, grasrotandeler, faste givere, dere som deler etterlysninger etter eier, adopsjonsannonser og etterlysninger etter katter på vift.

Takk til dere som varsler dyr som ikke har det bra. Sammen greier vi å hjelpe utrolig mange. Takk til alle som er medlemmer – det betyr mye at vi har mange medlemmer i ryggen som organisasjon.

Takk til politikere som har jobbet sammen med oss for å få til dyrevelferdsplaner/dyrevelferdsinstrukser – det skal vi jobbe videre med i 2020!

Neste år skal vi åpne vårt Hjelpesenter- det har vi jobbet med siden 2011! Takk til media som hjelper oss med å nå frem på vegne av dyrene. Vi får mye mat og utstyr i løpet av året. Det setter vi pris på og har mye å si for vår økonomi. Det er både fra privatpersoner og bedrifter.

Tallene våre for 2019 – vi har tatt inn 137 dyr, vi har adoptert ut 101 og 7 er reserverte og drar i januar. Takk til dere som er fosterhjem hjem for disse og dere som adopterer av oss. Takk for at dere vil gi de en ny sjanse og et verdig liv!

Lyst til å gi en nyttårsgave?
Vipps #86326
Konto: 4484.11.67411
Grasrot: SMS «Grasrotandelen 993151947» til 60000

Nikoline er den ene av tre kattunger som kom fra Namsos Storsenter. Hun er reservert. Bror Nicko og søster Nikita er ledig.