Vi trenger flere midlertidige hjem! Kan du hjelpe oss?

Vår lokalavdeling dekker hele Nord-Trøndelag. 
Siden vi ikke har noe hjelpesenter enda er vi helt avhengige av deg som vil stille opp som midlertidig hjem for en eller flere av dyrene vi tar inn. Vi tar inn dyr etter hvor mange midlertidige hjem vi har til disposisjon, og vi har til enhver tid venteliste på inntak. Det er en vanskelig situasjon for oss og vi trenger derfor alle midlertidige hjem vi kan få. Det er ekstra stor pågang denne tiden av året, så vi har stort behov for flere midlertidige hjem som har mulighet til å hjelpe oss i sommer-halvåret. 

Din hjelp gjør at enda et dyr kan tas inn og får mulighet til å leve et godt liv i et varig hjem når den blir adoptert! 

Å være midlertidig hjem for oss innebærer at du, i en begrenset periode, passer på en av dyrene vi tar inn til den er klar for adopsjon. Noen ganger er vi imidlertid nødt til å flytte litt rundt på dyrene vi har i midlertidig hjem for å få alt til å gå opp med tanke på inntak av nye dyr, ferieavvikling, trivsel og lignende.

Du bestemmer selv hvor mange dyr du vil ta imot. Noen midlertidige hjem har et dyr om gangen, mens andre tar imot så mange som de har mulighet til. 

Vi skaffer fôret og utstyret du trenger, bringer/henter dyret og tar oss av veterinær-utgifter. Hvis du har mulighet til å bidra med fôr, annet utstyr eller kjøring selv er vi svært takknemlige for det, men dette er ingen betingelse for å være midlertidig hjem. 

Alle som har hjerterom og husrom til å ta inn et hjemløst og nødstilt dyr kan bli midlertidig hjem. Type bolig er uvesentlig så lenge det er tillatt med dyr. Dyrene er forskjellige og har ulike behov, så vi trenger alle slags hjem. 
Enslige, unge og eldre, par med og uten barn, studenter, hjemmeværende, yrkesaktive og pensjonister, hjem med og uten dyr.

De ulike dyrene som trenger midlertidig hjem er eierløse og forlatte katter. Ungkatter og voksne. Kattunger uten mor. Katte-mødre med unger og enslige kattunger.

Vi har også kaniner, marsvin og hamstere inne av og til, men det er for det meste katter det dreier seg om.

Ikke nøl med å ta kontakt om dette er noe for deg eller om det er noe mer du lurer på. Vi vil gjerne høre fra deg!
Send oss en E-post: db.nordtrondelag@gmail.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.