Vi trenger hjelp

 Har du tid til overs og lyst til å bidra på fast basis? Er du glad i å snakke med folk og har lyst til å hjelpe dyr? Vi søker 2-3 personer til å ha vakttelefonen. Telefonen er åpen hverdager 18-21. Vi har vakt en uke i gangen.

Arbeidsoppgavene er å besvare henvendelser fra publikum på telefon og epost og følge opp disse. Du må være strukturert og like at det blir litt travelt. Opplæring vil bli gitt. Vi har prosedyrer for henvendelsene og fører logger fortløpende for oppfølging. Vi trenger personer som har pc og skriver og internett samt tilgang på bil. Vi bruker word, excel og Dropbox.

Du må være medlem i Dyrebeskyttelsen Norge og være kjent med våre vedtekter, etisk plattform og prosedyrer. Dette vil bli gjennomgått som en del av opplæringen. Det er en forutsetning at du liker å sette deg inn i ny informasjon.

Vi kan tilby travle dager, kvelder og helger når andre har fri 🙂
Vi kan tilby gleden over å se at det nytter å hjelpe og at du utgjør en forskjell. Vi garanterer tårevåte mottak av katter og tårevåte avskjeder når de skal til nytt hjem. Ditt bidrag vil være grunnen til at det ble mulig.

Velkommen til oss!

Skriv litt om deg selv og send til db.nordtrondelag@gmail.com så tar vi kontakt.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *