Theme License is not active! Please Activate it now to get started or if you don't have one - Buy it now.
Vil du gi din grasrotandel til Rory?

Vil du gi din grasrotandel til Rory?

Vi kan ikke gi noen garantier for at du vil vinne, men du vil hjelpe til med å redde liv. Vi mener og tror at du får god karma også.

Rory kom inn denne uka. Knapt et halv kilo og med en forferdelig øyebetennelse. Han ble funnet ute alene på Røra stasjon.Takk til varsler for at du tok ansvar. Han ble tatt rett til veterinær og får nå behandling. Det går riktig veg som dere ser av bildene. Han sover mye, men har god matlyst og blir mer opplagt for hver dag. Han får nye søsken hos oss så fort han tåler litt mer. Vi må avvente svar på prøver, for å hindre evt. smittespredning. Vi kommer med flere oppdateringer med Rory etterhvert.

Litt om grasrotandelen. Av det som betales for tipping så går 7 prosent til gode formål. Det koster ingenting ekstra for deg, men du kan styre hvem dine 7 prosenter går til. Vi håper du kan gi dine til dyrene våre. Hvis du vil bytte grasrotmottaker kan du sende den samme meldingen. Vi har 1070 grasrotgivere som hjelper dyrene våre idag. Vi vil gjerne ha deg med på laget!

Ved å sende tekstmeldingen «Grasrotandelen 993151947» til 60000så vil dine 7 prosenter gå til dyrene våre. Det er grasrotandelen som gjør at vi kan hjelpe dyrene. Vi har mange givere men absolutt plass til flere! Hjelp oss å hjelpe flere!

#allefortjenerethjem
Adopsjon: https://dnnt.no/adopsjon/

Støtt dyrene våre:
Vipps 86326
Kontonummer: 44841167411