Voksne katter trenger også gode hjem

Det er slik at mange ofte vil ha kattunger når de tenker på å skaffe et nytt familiemedlem, fordi de er søte, små og lekne. Vi er enige der, men visste du at det å adoptere en voksen katt kan være smartere langsiktig?

Er du en av de som tror at voksne omplasseringskatter er redde og engstelige katter uten personlighet? At det vil være vanskelig å bygge en fin relasjon til de fordi de har gått ute så lenge?

Ved å adoptere en allerede voksen katt, så vet du hvilken personlighet du får. I hvert fall når du adopterer av oss. Kattene vi har bor i ulike fosterhjem. Noen hos enslige og noen hos barnefamilier, med og uten andre dyr. Slik blir vi kjent med alle katter som kommer inn hos oss, og vi kan fort se hvilken personlighet katten har. Vi får da også muligheten til å teste pus i ulike bo-situasjoner, slik at vi senere kan finne det perfekte hjemmet for akkurat den katten. 

De fleste voksne kattene er minst like søte og sjarmerende, bare litt større. Noe katter trenger mer tid enn andre til å venne seg til sitt nye hjem, mens andre slår seg til ro med en gang. Slik er det forøvrig også med kattunger. 

Vi ønsker hjem som har trygge inne- og utemuligheter. Kattene våre er ved levering kastrerte, ID-merket med chip og øretatovering, vaksinerte og ormekurbehandlet. Adopsjonsgebyr er 1000,-

Vil du vite mer om noen av våre fine voksne katter? 
Se alle våre katter til adopsjon her:
http://dnnt.no/adopsjon/katter-til-adopsjon/

For mer informasjon, send oss en e-post til db.nordtrondelag@gmail.com eller ring oss på vakttelefon 405 50 967 (hverdager 17-19

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *