Welcome to my world

Vi fortsetter med et innlegg til denne uka, basert på innledningen til en sangtekst.

«Welcome to my world
Won’t you come on in?
Miracles, I guess
Still happen now and then»

Hvorfor vi er for obligatorisk id-merking, og mot gratis kattunger? Hvorfor vi mener det offentlige må komme på banen og ta ansvar?

Først og fremst, all honnør til alle frivillige som bruker feriedager og fritid på eierløse og hjemløse dyr. Uansett hvor i landet du bor, og hvilken organisasjon du arbeider for. Takk til alle som varsler, fanger inn og bringer de til oss. Ikke minst takk til dere som er frivillige hos oss i DNNT. Dyrene er helt avhengige av hver enkelt av dere.

Takk til Ytringen Avis, Trønder-Avisa, Steinkjer-Avisa, Steinkjer24, Innherred og Bladet for svært god dekning og fine reportasjer av dyrene våre. Ikke minst til alle dere som har gitt oss økonomiske bidrag. Her kan dere lese hva de ble brukt til.

Slik gikk denne uka:

Mandag ble Tornerose hentet av sine eiere, og fikk komme hjem til Hegra. På kvelden var vi ute med felle ved Leksdalsvatnet, og heldigvis fikk vi med oss Thea med Tess, Tara og Tussi hjem til hjelpesenteret.

Tirsdag var vi på Inderøy Dyreklinikk med Fenrik, Frost, Figaro, Fredag, Frigg og Nasa. De fikk kattungepakker. Flax fikk en sjekk av et rennende øye. På ettermiddagen kom Caroline med Catinca, Catharina, Cat Stevens, Catinco og Copper til hjelplesenteret. De kom helt fra Bindal. Tusen takk til varsler som stod for innfanging og transport!

Onsdag ettermiddag lånte vi ut felle på nytt. Litt senere komMalin med Maskott, Michelangelo, Madonna, Mie og Mirakel. Hun har gått ute i flere år ved en helseenhet i Steinkjer.

Torsdag hadde vi to frivillige ute på dagsoppdrag med feller, og sent på kvelden kom de inn med Nathalie og Nathaniel. På ettermiddagen ble akvariefiskene Algeir og kompisene adoptert ut. Deretter kom familien til Fredag fra Stjørdal, Figaro på Steinkjer og Frost fra Namsos for å hente sine nye familiemedlemmer. Vi ønsker dere alle lykke til 🙂

Fredag morgen hadde vi time for helsesjekk hos Inderøy Dyreklinikk Caroline, Catinca, Catharina, Cat Stevens, Catinco, Copper, Thea, Tess, Tara og Tussi dro avgårde. Alle fikk ormekurer, og ble kvittert ut som friske. Ved lunsjtider kom nytt fosterhjem og signerte kontrakt, og fikk med seg utstyr og mat. De ble fosterhjem for Thea, Tess, Tara og Tussi. CatStevens og bror Copper ble også hentet av sitt fosterhjem. På ettermiddagen var det ny veterinærtur. Denne gang til Steinkjer Veterinærsenter As med mamma Malin med ungene Maskott, Michelangelo, Madonna, Mie og Mirakel. De fikk alle ormekurer, ble veid og kjønnsbestemt. I dag lørdag skal Marvin og Fenris flytte til sine for-alltid-hjem.

Samtidig med alt dette har vaktgruppa besvart mailer og meldinger på Facebook. Det gjelder adopsjonsforespørsler, fosterhjemssøknader og nye varsler om mulig eierløse katter.

Dyrestellerne våre har vært på vakt tidlig morgen og sent på kveld for å mate og vaske. Det er en del timers arbeid å ordne for opptil 18 kattunger og fire voksne som har begrenset plass. I tillegg er det vask av feller og transportbur. Og flere katter venter på å komme inn.

Om du vil støtte vårt arbeid så har vi Vipps 86326, kontonummer 44841167411 og du kan gi din grasrotandel ved å sende sms «Grasrotandelen 993 151 947» til 60000.

God helg til dere alle!