Skip to main content
AdopsjonKatt

Sunniva

Av 15. juli 2024juli 29th, 2024Ingen kommentarer

Sunniva

Hunnkatt | Født: 23.11.2019

Sunniva kom inn sammen med tre andre katter, deriblant Pysa som ligger ute til adopsjon. De har oppholdt seg i fjøset hos noen i flere generasjoner, og var typisk villkatter. Hun var svært skeptisk og redd mennesker, men med nok kjærlighet og omsorg kommer hun seg mer og mer hver dag. Hun fikk navnet Sunniva etter karakterene i Kaptein Sabeltann.

Møt vår kjære Sunniva – en rolig, snill og litt forsiktig katt som er på utkikk etter sitt for-alltid-hjem. Selv om hun kan være litt forsiktig med brå bevegelser og lyder, elsker Sunniva kos og viser raskt sin kjærlige side når hun føler seg trygg.

Sunniva er sosial og trives i selskap med andre katter. Hun er en leken sjel som elsker å utforske både på egen hånd og sammen med fosterhjemmets private katt.
Sunniva takker aldri nei til godbiter, og det er absolutt den sikreste veien til hennes hjerte.

Hun er også en skipskatt, og har noen ekstra tær. 🐾

Vi leter etter et rolig og kjærlig hjem for Sunniva, hvor hun kan få den tålmodigheten og forståelsen hun trenger for å komme ut av skallet sitt. Hvis du tror du kan tilby det rette hjemmet for Sunniva, vil vi gjerne høre fra deg! Adopteres ut til et hjem uten små barn og hund.

Bli Sunnivas nye beste venn og gi henne det trygge, kjærlige hjemmet hun fortjener. 💕

Hun har fått helsesjekk, er kastrert, ID-chip i nakken, øretatovering i venstre øret, fått vaksine og ormekur.

Alle kattene vi tar inn blir etterlyst på Dyrebar.no, og andre tiltak for å finne eier før vi adopterer de ut.

Søk om å adoptere

Legg igjen en kommentar