Hvis du ønsker å adoptere av oss så fyll ut skjemaet på denne siden: DNNT.no/adopsjon/


VOKSNE KATTER – har et adopsjonsgebyr på kr 1800,-
Voksne katter er:
– helsesjekket
– gitt nødvendige ormekurer
– vaksinerte
– kastrerte/steriliserte
– id-merket med chip og øretatovering

Ny eier må revaksinere katten om den bare har fått grunnvaksine. Det gjøres 3-4 uker etter første vaksine.
Vi krever trygge uteområder for alle våre dyr.


Baltus
Hankatt
Født: 28.11.2021

Baltus er en rolig og litt forsiktig pus. Syns det er ok med leker, men liker veldig godt å observere de andre i fosterhjemmet. Noe han syntes er veldig spennende er å sitte i vindusposten å se på det som skjer utenfor. Når matmor står opp på morgenen så møtes hun med en god morgenstrekk, turer og maler. Han er glad i å sitte på armen, men det beste er å ligge ved siden av og få kos. Elsker godbiter og at matskålen ikke blir tom.
Ønsker du å gi Baltus et hjem? Fyll ut adopsjonssøknaden.
Han er er kastrert, vaksinert, ID-chip i nakken, øretatovering i venstre øre, fått ormkur og helsesjekk

Noddy
Hankatt
Født: 21.11.2020

Jeg er et lite fyrverkeri av en katt, har masse energi og elsker å leke! Liker at lekemusa blir kastet bortover gulvet sånn at jeg kan springe etter å fange, hoppe rundt og slenger meg etter den. Jeg er også superkosete, går etter deg og prater til deg for å få kos. Er med overalt og prøver mitt beste på å hjelpe til når menneskene tar oppvasken og ordner maten min. Jeg er litt av en sjefete pus og kan lekebite hvis det blir for lite eller for mye kos, selv om jeg vet det ikke er lov så slutter jeg når menneskene sier fy. Ønsker du å gi Noddy et hjem? Fyll ut adopsjonssøknaden.

Han er er kastrert, vaksinert, ID-chip i nakken, øretatovering i venstre øre, fått ormkur og helsesjekk.

Sanna
Hunnkatt
Født 27.10.2021

Sanna er en veldig kosete og nysgjerrig pus. Hun kan være litt skeptisk ved første møte, men så fort man blir kjent vil hun ha kos nesten konstant. Hun maler idet hun forstår at det er mulighet for kos. Sanna elsker snacks og mat og kommer tassende med kjappe små skritt for å ta i mot når maten er klar.
Ellers er hun veldig glad i lek og viser at hun er fornøyd ved å rulle fra side til side på gulvet slik at du kan se hvor sjarmerende hun er.

Sanna er kastrert og id-merket med chip i nakken og tatovering i venstre øre. Hun er vaksinert, fått ormekur og helsesjekk.

Dolly
Hunnkatt
Født 20.07.2021

Dolly er en utrolig snill, pratesalig, matglad og omgjengelig katt. Hun liker det best om hun får ha all oppmerksomheten for seg selv. Svært tillitsfull, samt utforskende. Så snart en dør åpnes kan hun være kjapp å smette igjennom om hun aldri har vært gjennom før.
Går ikke overrens med hunder. Vant med barn.

Hun er kastrert og id-merket med chip i nakken og tatovering i venstre øre. Hun er vaksinert, fått ormekur og helsesjekk. Ønsker du å gi Dolly et for-alltid hjem, fyller du ut adopsjonssøknaden vår.


Kattunger til adopsjon


KATTUNGER – har et adopsjonsgebyr på kr 1500,-
Kattunger er:
– helsesjekket
– gitt nødvendige ormekurer
– vaksinerte
– id-merket med chip og øretatovering
Ny eier må revaksinere kattungen om den bare har fått grunnvaksine. Det gjøres 3-4 uker etter første vaksine. Kattunger skal kastreres av ny eier før den blir ni måneder. Kastreringsbekreftelse fra veterinær skal sendes til oss. Vi krever trygge uteområder for alle våre dyr.
Adopsjonssøknaden finner du her: https://dnnt.no/adopsjon


Snapp
Hunnkatt
Født 22.07.202

Snapp er en forsiktig, men nysgjerrig frøken som elsker å leke med ball. Hun liker kos veldig godt, men bestemmer selv når hun skal ha det. Snapp koser seg i egen stol og liker å ha oversikt over hva som skjer rundt henne. Hun har vært i et hus med ungdommer og en voksen katt og det har fungert godt. Fortsatt litt var på høye lyder, men kommer fort frem igjen. Elsker flytende godis og bløtfor er dagens høydepunkt.

Ønsker du å gi Snapp et hjem?
Fyll ut vår adopsjonssøknad.

Hun er er vaksinert, ID-chip i nakken, øretatovering i venstre øre, fått ormkur og helsesjekk

Lilje
Hunnkatt
Født 29.10.2022

Lilje er ei pratsom kosefrøken som gjerne klatrer oppover leggene dine og vil ha kos. Veldig glad i å sette nesen sin mot nesen din for å kose med deg. Veldig energisk og blir gjerne med på alt som er spennende. Ønsker du å gi Lilje et hjem? Fyll ut adopsjonssøknaden vår. Hun er er vaksinert, ID-chip i nakken, øretatovering i venstre øre, fått ormkur og helsesjekk.


Kaniner til adopsjon


KANINER – har et adopsjonsgebyr på kr 500,-
Kaniner er:
– kastrerte
– helsesjekket
– id-merket med chip og øretatovering

Vi krever trygge uteområder for alle våre dyr.

** Vi har ingen kaniner til adopsjon nå. **