Vil du gi noen et for-alltid hjem?

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Trøndelag er en ideell dyrevernsorganisasjon som driftes på frivillig basis. Vi hjelper i hovedsak eierløse og forlatte dyr og ved å adoptere fra oss så frigjør du plass i ett av våre fosterhjem eller på vårt hjelpesenter, som igjen gir oss muligheten til å hjelpe enda flere.

Vi gjør vårt aller beste for å finne det rette for-alltid-hjemmet for kattene våre og vi gjør derfor alltid en vurdering av alle som ønsker å adoptere av oss, for å være sikker på at du er rett hjem for akkurat den katten. Katter har, i likhet med oss mennesker, unike personligheter, behov, vaner og preferanser. Et fellestrekk har de imidlertid: de ønsker seg alle et trygt og permanent for-alltid-hjem.

De fleste kattene vi tar inn har vært hjemløse i enten kortere eller lengre perioder. Vi prøver alltid å finne den katten som passer best inn som nytt familiemedlem hos akkurat dere. Vi krever trygge uteområder til alle våre katter og adopterer ikke for at den skal være innekatt.


Ønsker du å gi noen av våre katter et for-alltid hjem? Fyll ut skjemaet for søknad om adopsjon nedenfor, så tar vi kontakt.
Voksne katter har et adopsjonsgebyr på kr 1800,-
Kattunger har et adopsjonsgebyr på kr 1500,-