Vil du gi noen et for-alltid hjem?

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Trøndelag er en ideell dyrevernsorganisasjon som driftes på frivillig basis. Vi hjelper i hovedsak eierløse og forlatte dyr og ved å adoptere fra oss så frigjør du plass i ett av våre fosterhjem eller på vårt hjelpesenter, som igjen gir oss muligheten til å hjelpe enda flere.

Vi gjør vårt aller beste for å finne det rette for-alltid-hjemmet for kattene våre og vi gjør derfor alltid en vurdering av alle som ønsker å adoptere av oss, for å være sikker på at du er rett hjem for akkurat den katten. Katter har, i likhet med oss mennesker, unike personligheter, behov, vaner og preferanser. Et fellestrekk har de imidlertid: de ønsker seg alle et trygt og permanent for-alltid-hjem.

De fleste kattene vi tar inn har vært hjemløse i enten kortere eller lengre perioder. Vi prøver alltid å finne den katten som passer best inn som nytt familiemedlem hos akkurat dere.


Ønsker du å gi noen av våre katter et for-alltid hjem? Fyll ut skjemaet for søknad om adopsjon nedenfor, så tar vi kontakt.