Skip to main content

Snik

Hannkatt | Født: 06.06.2020

Husker dere Hjelpesenterkatten Snik som vi tok inn i sommer? Han er nå klar for adopsjon!
Snik er en fantastisk hannkatt som kan være litt forsiktig i starten, men når han først blir trygg, viser han sitt sanne, kosete jeg. Han elsker å få oppmerksomhet, og når mennesker kommer inn i rommet tover han med potene og setter i gang med høylytt maling. Favoritten hans er å bli børstet, det får han aldri nok av!
Snik en skikkelig sjarmør, men er dog fortsatt litt skeptisk til mennesker og hender, og er litt redd for ansiktet sitt. Det er derfor viktig at de som adopterer ham har erfaring med katt og kan lese kattens kroppsspråk. Han kan bli skeptisk hvis man er for intens eller uoppmerksom. Da gir han beskjed med et lite slag med labben om han føler seg utrygg, og intimsonene hans ikke blir respektert. Når man lærer seg å kjenne han, så er ikke dette noe problem og da kan han ta imot kos i timevis!
Snik er i tillegg ekstremt leken og elsker pinneleker! Da hopper han høyt i været, og jakter på lekene. Fjærleker er stor favoritt, og det er sjeldent han går lei av lek.
Han har lett for å kjede seg, så han vil trives best i et hjem med andre katter. Vær imidlertid oppmerksom på at han kan være litt intens i sosialiseringen med andre katter, så en tålmodig katt eller en kattunge vil være den beste løsningen for han.
Han har fått helsesjekk, er kastrert, ID-chip i nakken, øretatovering i venstre øret, fått vaksine og ormekur.
Søk om å adoptere

Legg igjen en kommentar