Skip to main content

Bamse

Hannhund | Født: 26.09.2020

Bamse er en sosial, leken og aktiv hannhund som elsker å være med der det skjer. Selv om han kan være litt sjenert i starten med nye mennesker og omgivelser, tilpasser han seg raskt og blir fort komfortabel. Hjemme liker han å slappe av i sofaen, senga eller på gulvet, og han trives godt med å ha selskap rundt seg. Selv om Bamse kan finne på å hente en sokk eller sko når han kjeder seg, er han rolig og biter ikke i stykker ting. Han kan fint være alene hjemme noen timer uten problem, og han tilpasser seg også godt i rom som gang eller stue.
På tur er Bamse full av energi og trekker litt i båndet, særlig i starten, men han responderer godt på trening. Han er ivrig og litt vimsete når han utforsker nye steder, men med tålmodighet og positiv belønning kan du enkelt jobbe videre med dette. Bamse kommer godt overens med mennesker og barn, men går ikke overens med katt. Han går som regel bra sammen med andre hunder, selv om han kan speile energien til de rundt seg og bjeffe tilbake hvis han hører andre hunder bjeffe.
Bamse er vant til å være med i bilen, hvor han sitter rolig i bur og bjeffer ikke, selv om han ikke alltid legger seg ned for å slappe av. For Bamses nye eier anbefaler vi deltakelse på et grunnkurs eller hverdagslydighetskurs. Dette er en flott måte å styrke båndet mellom dere på, samtidig som det gir nyttig trening og sosialisering for Bamse.
Bamse er en fantastisk følgesvenn som vil trives i et aktivt hjem hvor han får både mosjon, mental stimulering og masse kjærlighet.
Adopteres ut til et hjem uten katt.

Han har fått helsesjekk, har ID-chip i nakken og har oppdaterte vaksiner.

Søk om å adoptere

Legg igjen en kommentar