Skip to main content
ArtikkelNyheter

En vellykket åpen dag og adopsjonsdag hos Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Trøndelag

Søndag 8. oktober hadde vi gleden av å invitere til åpen dag og adopsjonsdag hos Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Trøndelag. Det var fantastisk å se så mange av dere møte opp, og vi setter stor pris på støtten fra lokalsamfunnet. Vi estimerte at vi hadde mellom 40 og 50 besøkende i løpet av dagen! Etter en travel sommer med mange inntak og arbeid med dyr, var det godt å kunne åpne dørene igjen og invitere til en dag fylt med samtaler og kattekos.

Våre frivillige var i full gang hele dagen, og de snakket med besøkende om kattene våre, som innebærer blant annet å forklare hvordan adopsjonsprosessen fungerer, og svare på spørsmål. Flere fylte ut adopsjonssøknader, og det var også noen dyr som fikk gleden av å flytte til sine nye hjem. Hunden Bamse, og kattene Solpus og Lucy, har nå startet et nytt kapittel med sine nye familier – vi ønsker dem alt godt videre!

Gjennom dagen var det anledning til å hilse på kattene vi har på hjelpesenteret, og mange benyttet sjansen til å kose med dem. Det er alltid givende å se båndene som knyttes mellom dyr og mennesker. I tillegg til å møte våre dyr, kunne besøkende støtte oss gjennom kjøp i pop-up butikken vår og delta i høstlotteriet. Dette er viktige inntektskilder som gjør at vi kan fortsette arbeidet vårt for dyrene.

Tusen takk til alle som tok turen innom, delte gode samtaler og støttet oss på ulike måter. Ditt bidrag hjelper oss å gi dyrene en bedre fremtid.

Vi ses på neste åpne dag!

Legg igjen en kommentar