Skip to main content
Nyheter

Nytt styre i Dyrebeskyttelsen Norge Nord Trøndelag

Av 12. oktober 2020april 23rd, 2024Ingen kommentarer

Vi er glade for å kunngjøre at Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Trøndelag har fått et nytt styre som er full av entusiasme for å fortsette det viktige arbeidet i lokalavdelingen. På årsmøte 11 oktober var det stort oppmøte og mye engasjement. Det nye styre ser frem til å jobbe for dyrene i regionen og bidra til å forbedre deres livssituasjon.

Vårt mål er å fortsette å være en sterk stemme for dyrevelferd, og vi er takknemlige for all støtten vi har fått fra lokalsamfunnet. Sammen kan vi oppnå store ting og gjøre en forskjell for dyrene som trenger vår hjelp. Vi gleder oss til spennende samarbeid i tiden som kommer, og oppfordrer alle som deler vår lidenskap for dyrevelferd til å bli med oss på denne reisen. Sammen kan vi skape en bedre fremtid for dyrene i Nord-Trøndelag.

Takk for støtte, og la oss jobbe sammen for en mer bærekraftig og bedre fremtid for alle våre firbeinte venner.

Legg igjen en kommentar