Skip to main content
Nyheter

Mars måned i Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Trøndelag

Av 24. april 2024Ingen kommentarer

Mars måned har passert og mye har skjedd i løpet av måneden.
Vi hadde årsmøte 18.mars. Allerede dagen etterpå har vi vært en gjeng med frivillige som har brukt kreativiteten vår til å få litt oppgraderinger på hjelpesenteret vårt.

Det har blant annet kommet litt farge på veggene. En sliten kallax-hylle fra Ikea som bare sto og tok opp plass har fått et nytt liv og blitt en labyrint som kattene han hvile i, og sno seg gjennom i flere etasjer.

Tidligere sto det en benk langs ene veggen hvor det var fordelt 3 små bur, disse ble revet og det ble satt opp et stort rom i stedet. Vi har også tatt inn et tre som kattene kan klatre i, laget hengebru, kurv og hyller sånn at kattene kan komme seg litt opp i høyden.

Vi ønsker å takke de frivillige som har stått på dag inn og dag ut for at kattene skal få mer plass og rom for å ha det litt gøy. Uten dere hadde vi ikke fått det til!

Påskeaften hadde vi åpen dag med enkel servering av litt påskekos og visning på hjelpesenteret vårt. Kattene fikk mye oppmerksomhet og veggene fikk enda litt mer farger av gjester som ønsket å sette sitt preg på hjelpesenteret

Vi har i dag 46 dyr inne hos oss! 2 kaniner og 44 voksne katter. Hele 13 dyr er fremdeles tilgjengelig for adopsjon og ønsker seg et for alltid hjem

Hittil i år har vi tatt inn 33 dyr, 12 katter har fått komme inn hos oss i løpet av måneden og hele 15 katter har flyttet til sine nye hjem i løpet av mars!

Ønsker du å adoptere? Fyll ut adopsjonssøknaden.

Vi går nå inn i vår månedene hvor det begynner å yre av liv ute.

Kattene begynner å formere seg, kattemødre med kattunger ryr inn og vi går inn i de travleste månedene i året.

Vi har behov for flere fosterhjem for kattemødre med kattunger, les mer og fyll ut fosterhjemssøknaden.

Legg igjen en kommentar