Skip to main content
Nyheter

Åpen adopsjonsdag på hjelpesenteret

Mandag 27 mai hadde vi en vellykket åpen adopsjonsdag på hjelpesenteret vårt!
På hjelpesenteret vårt hadde vi 11 adopsjonsklare katter som var klare til å flytte ut i nye hjem. Vi hadde på forhånd hengt opp plakater med bilde og info av de adopsjonsklare kattene, sånn at det var enkelt å se hvilken katt som passet en barnefamilie og hvilken katt som passet med andre katter🐱

Det var jevn trafikk med interesserte som ønsket å hilse og adoptere en firbeint venn. Bianca, Milo og Two-face var så heldig å få bli adoptert på dagen og flytte til sine nye hjem❤ Ikke nok med at 3 puser flyttet til nye hjem, men også Irma og Nemi ble reservert! De flytter til sine nye hjem om litt.
Vi har fremdeles mange adopsjonsklare katter, les mer om de adopsjonsklare kattene i albumet «Til adopsjon» på facebooksiden vår: Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Trøndelag
Ved at de adopterer hjelper de ikke bare pusen de adopterer, de hjelper også til at en ny hjemløs pus får komme inn til oss. Tusen takk for at dere velger å adoptere fra oss🐾

Legg igjen en kommentar