Skip to main content
Nyheter

Dagens gladmelding

I slutten av mai ble Tassen fra oss adoptert og flyttet i nytt hjem. Noen dager senere hadde han klart å komme seg ut på egenhånd. Fortvilelsen var stor hos eiere, da han ikke var å finne noen sted og han var i tillegg ikke kjent i området. De nye eierne hadde lett dag og natt i 1 1/2 uke etter han, uten funn. Publikummet vårt har delt etterlysningsinnlegget med Tassen over 60 ganger på facebook! ❤️
Ikveld ble han observert på trappen hos ei og han ville så gjerne inn. Vi ble kontaktet og sjekket chip, selv om vi var ganske sikre på at han nå var funnet siden han har veldig spesielle tegninger i ansikt.
På chippen fikk vi opp et nr som vi sjekket opp mot våre systemer og det stemte!
Endelig har vi funnet Tassen🥰
Takket være observante snille mennesker og chip, så fikk vi overrekt en sliten Tassen til to overlykkelige poteforeldre🐱
ID-merking med mikrochip kan bety forskjellen mellom en gjenfunnet katt og en katt som er borte for alltid. Det er derfor den lille og enkle prosedyren med å ID-merke ved mikrochip er en viktig investering.

Legg igjen en kommentar